ΠΑΟΚ: Αρνητικά τα τεστ – Το πρόγραμμα ενόψει Κράσνονταρ

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για ένα ιστορικό ευρωπαϊκό ταξίδι. Ο Δικέφαλος το μεσημέρι της Δευτέρας 21/9 θα μπει στο αεροπλάνο για το Κρασνοντάρ της Ρωσίας με στόχο το προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα.

Ωστόσο, πέρα από το αγωνιστικό, ο ΠΑΟΚ έχει ακόμα έναν «πονοκέφαλο» και αυτός δεν είναι άλλος από

τον κορονοϊό, ο οποίος έχει αλλάξει τα δεδομένα στο ποδόσφαιρο..

Ευτυχώς για τον Δικέφαλο τα νέα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν όλοι οι άνθρωποι της ομάδας ήταν αρνητικά και έτσι ο Φερέιρα μπορεί να καταστρώσει ήρεμος τα πλάνα του για τη σπουδαία αναμέτρηση της Τρίτης (22/9, 22:00).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Τρελή» πρόταση ΠΑΟΚ για Τσόλακ – Περιμένει απάντηση από τη Ριέκα!

Η τελευταία προπόνηση των «ασπρόμαυρων» πριν την πρώτη μάχη με τους Ρώσους θα διεξαχθεί το πρωί της Δευτέρας (21.09) στο γήπεδο της Τούμπας στις 9:30. Τα πρώτα 15 λεπτά θα είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει στις 14:00 για το Κράσνονταρ με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Η αποστολή με την άφιξη της στη Ρωσία θα κάνει μία αναγνωριστική βόλτα στο γήπεδο και θα επιστρέψει στο ξενοδοχείο, ενώ στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου με τηλεδιάσκεψη, με τον Αμπέλ Φερέιρα να απαντά στις ερωτήσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ που θα βρίσκονται στο Press Center.

Η συνέντευξη Τύπου της Κράσνονταρ είναι προγραμματισμένη για τις 14:30, ενώ η ρωσική ομάδα θα προπονηθεί στις 18:00 στο προπονητικό της κέντρο.

Το άρθρο ΠΑΟΚ: Αρνητικά τα τεστ – Το πρόγραμμα ενόψει Κράσνονταρ εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα