Σακίλ VS Γκριν: «Σφάχτηκαν» για το βραβείο MVP του Γιάννη

Μεγάλος ντόρος έχει πρωκληθεί μετά την ανακοίνωση του Άνταμ Σίλβερ ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο MVP για τη σεζόν 2019-20. Αυτό ήταν και το θέμα για το οποίο ο Σακίλ Ο ‘Νιλ είχε έντονο διάλογο με τον Ντέιμοντ Γκριν. 

Ο Ντέιμοντ Γκριν ήταν καλεσμένο στην εκπομπή «NBA on TNT» και είχε μια έντονη διαφωνία με τον Σακίλ Ο’ Νιλ, σχετικά την ανάδειξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε MVP.

Ο πάλαι ποτέ σταρ

των Λέικερς είπε πως: «Όταν μιλάμε για MVP, μιλάμε για ατομικό βραβείο. Πώς γίνεται ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο να μην είναι ο MVP; Μην μου λέτε για ρεκόρ ομάδων, γιατί έχασα δύο φορές το βραβείο για αυτό το λόγο.

Αν είσαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, πρέπει πάντα να παίρνεις το βραβείο του MVP», αναφερόμενος στον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Τότε, ο Ντρέιμοντ Γκριν πήρε το λόγο και είπε: «Ναι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο καλύτερος παίκτης κάνει και την καλύτερη σεζόν. Ο Γιάννης έκανε την καλύτερη κανονική περίοδο πέρσι και φέτος.

Αν ήθελες να φτιάξεις μια ομάδα, για να πάρεις το πρωτάθλημα, τότε θα επέλεγες σίγουρα τον Λεμπρόν, που είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Όταν, όμως, παίζεις το καλύτερο μπάσκετ και οδηγείς την ομάδα σου στις περισσότερες νίκες, αξίζεις το βραβείο MVP».

Το άρθρο Σακίλ VS Γκριν: «Σφάχτηκαν» για το βραβείο MVP του Γιάννη εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα