ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Έτσι θα δείτε το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός την ερχόμενη Κυριακή (23/2, 19:30) προσελκύει -όπως είναι λογικό- όλα τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ελλάδας.

Η αναμέτρηση, φυσικά, θα μεταδοθεί από το PAOK TV, το οποίο ετοιμάζει κάλυψη-υπερπαραγωγή.

Τι πρέπει να κάνει όμως κάποιος για να παρακολουθήσει το ντέρμπι;

Αρχικά, όσοι δεν έχουν λογαριασμό στο «ασπρόμαυρο» κανάλι, πρέπει να κάνουν την τυπική εγγραφή, επιλογή που υπάρχει πάνω δεξιά στην κεντρική

σελίδα του PAOK TV.

Στη συνέχεια, με ένα κλικ ΕΔΩ ανοίγει η πλατφόρμα στο κανάλι του Δικεφάλου, όπου ο καθένας μπορεί να παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, πληρώνοντας το αντίτιμο των 7,99€.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Χρηστικές λεπτομέρειες 

Όποιος έχει κάνει ήδη λογαριασμό στο tv.paokfc.gr θα πρέπει να πατήσει το κουμπί Sign In και να βάλει τα στοιχεία ώστε να συνδεθεί στην πλατφόρμα.

Μετά θα μπορεί είτε να επιλέξει έναν αγώνα μεμονωμένα και να τον πληρώσει πατώντας Pay Per View, είτε να πατήσει το κουμπί Subscriptions, στο πάνω μενού του site ώστε να αγοράσει το πακέτο των δύο αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: PAOK TV: Το τρέιλερ του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (vid)

Όσοι επιλέξουν να αγοράσουν το πακέτο, θα ολοκληρώσουν την πληρωμή και στη συνέχεια απλά θα πρέπει να πατήσουν το «WATCH NOW» στον κάθε αγώνα για να το παρακολουθήσουν.

Όσοι αγοράσουν μεμονωμένα το κάθε παιχνίδι μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να πατήσουν το «WATCH NOW» την ώρα που αρχίσει η μετάδοση. Το PAOK TV δεν στέλνει κάποιον κωδικό ή κάτι άλλο. Απλά κάνετε Sign In με τα στοιχεία σας και απολαμβάνετε!

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Οι νέοι χρήστες πρέπει να κάνουν τα εξής:

Μπαίνετε στο tv.paokfc.gr και πατάτε το κουμπί «WATCH NOW». Στην επόμενη οθόνη πατάτε την επιλογή “PAY PER VIEW”. Επιλέγετε τρόπο πληρωμής είτε με τη χρήση PAYPAL είτε με τη χρήση κάρτας (πιστωτικής, χρεωστικής, προπληρωμένης) κάνοντας κλικ στο κουμπί Πληρωμή με Τράπεζα.

Με τη χρήση PayPal, αν έχετε Account κάνετε απλά Log Ιn για να πληρώσετε. Αν δεν έχετε, κάνετε καινούργιο λογαριασμό και περνάτε όλα τα στοιχεία σας και στο τέλος πατάτε το κουμπί Agree and Pay.

Κάνοντας κλικ στο κουμπί Πληρωμή με Τράπεζα, μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς. Ελέγχετε ότι αριστερά πάνω στη γραμμή διεύθυνσης εμφανίζεται Piraeus Bank S.A [GR] και η διεύθυνση URL αρχίζει με το paycenter.piraeusbank.gr

Επιλέγετε Κάρτες ή Master pass ( εφόσον έχετε ενεργοποιημένη την υπηρεσία), συμπληρώνετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν και πατάτε το κουμπί ΠΛΗΡΩΜΗ

Οι ιδιοκτήτες χώρων εστίασης πρέπει να γνωρίζουν πως η κάθε οθόνη θα πρέπει να αντιστοιχεί σε ξεχωριστό λογαριασμό PAOK TV. Θα πρέπει δηλαδή να έχετε τόσους λογαριασμούς όσες είναι οι οθόνες σας.. Σε περίπτωση που είναι πάνω από 10 οι λογαριασμοί μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο στο 2310954099 να σας καθοδηγήσουν για τον τρόπο που μπορείτε να εκτελέσετε μαζική κατάθεση σε τράπεζα.

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

Α) με χρήση Paypal

Β) Με οποιαδήποτε πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα που είναι Visa, Mastercard ή Maestro.

Γ) Αγοράζοντας κουπόνι από τα καταστήματα PAOK FC Official Stores. Στα καταστήματα μπορείτε να αγοράσετε ΜΟΝΟ μεμονωμένους αγώνες και όχι την συνδρομή που περιλαμβάνει και τους δύο αγώνες.

Χρειάζεται περίπου 1 έως 5 λεπτά προκειμένου να μεταφερθεί η πληρωμή στο σύστημα μέσω του PayPal ή της τράπεζας, ανάλογα με την τράπεζα και την κάρτα που έχετε χρησιμοποιήσει. Αν, λοιπόν, περιμένετε και κάνετε Refresh, το βίντεο για το οποίο έχετε πληρώσει θα είναι διαθέσιμο.

Παράλληλα, μπορείτε από την κεντρική σελίδα να επιλέξετε το MY ACCOUNT και στην επόμενη σελίδα να επιλέξετε το ΙΣΤΟΡΙΚΟ. Εκεί θα δείτε τον αγώνα που αγοράσατε σε κατάσταση COMPLETED.

Αν και μετά από κάποιες ώρες η κατάσταση παραμένει PENDING, παρακαλώ επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη του PAOK TV στο 2310954099 ή μέσω email στο [email protected] Προτείνουμε να κάνετε την αγορά σας όσο το δυνατόν νωρίτερα προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα κατά τη διάρκεια της μετάδοσης.

Αν ξεχάσατε τον κωδικό σας πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί sign in, μετά επιλέγετε το «ξεχάσατε τον κωδικό σας;» και συμπληρώνετε το email με το οποίο έχετε δημιουργήσει τον λογαριασμό. Θα σας έρθει ένα link στο mail σας όπου θα το κλικάρετε και θα σας μεταφέρει στην οθόνη δημιουργίας νέου κωδικού.

Οι Smart TV – ειδικά προηγούμενης τεχνολογίας – λόγω χαμηλής δυναμικότητας του επεξεργαστή ή συμβατότητας του browser είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν δυσκολία να φορτώσουν το βίντεο μετά το άνοιγμα της σελίδας tv.paokfc.gr. Επειδή πολλοί browsers από Smart TVs δεν επιτρέπουν την χρήση των αναδυόμενων παραθύρων, δοκιμάστε να συνδεθείτε απευθείας στο https://tv.paokfc.gr/login.

Μπορείτε να μπείτε στο event του αγώνα από νωρίς και να το αφήσετε να φορτώσει ώστε να παρακολουθήσετε κανονικά. Η προτεινόμενη εναλλακτική λύση είναι η σύνδεση υπολογιστή με την οθόνη της τηλεόρασης (μέσω HDMI ή VGA ανάλογα με τη συσκευή). Η λύση αυτή λειτουργεί κανονικά και για τηλεοράσεις που δεν είναι Smart TV.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη σε διαδικασία development ειδικής Smart TV εφαρμογής προκειμένου η πλατφόρμα να λειτουργεί άψογα στο συγκεκριμένο περιβάλλον.

Είναι πιθανό να βρείτε κάποιο stream που λειτουργεί εις βάρος της ομάδας μας, αλλά σε κακή ποιότητα και για λίγα λεπτά πριν το παράνομο stream «κατέβει» από τον συνεργάτη μας, Mediastalker, που είναι υπεύθυνος για την καταπολέμηση της πειρατείας. Στην προσπάθεια μας για την καταπολέμηση της πειρατείας σας θέλουμε συμπαίκτες. Αν αντιληφθείτε κάποιο παράνομο link ή stream μπορείτε να μας ενημερώσετε στο [email protected]

Για την καλύτερη δυνατή σας τηλεθέαση θα πρέπει να διαθέτετε μία γραμμή τουλάχιστον 4 Mbps. Καλό θα ήταν να αφαιρέσετε άλλες συσκευές από το δίκτυό σας για να μην επηρεάζουν την ποιότητα της μετάδοσης και επίσης να χρησιμοποιήσετε καλώδιο ethernet για τις συσκευές σας και όχι Wifi. Σας προτείνουμε να αποφεύγετε τα δημόσια WIFI και τα ασύρματα δίκτυα από cafe/bar γιατί συνήθως έχουν πολύ κόσμο συνδεδεμένο και ενδέχεται να έχετε προβλήματα κατά την προβολή.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός από το PAOK TV LG Smart TV App

Το ειδικό Application για τους live αγώνες σε LG Smart TV. Το PAOK TV app μπορείτε να το κάνετε εντελώς δωρεάν download από το LG Store της Smart τηλεόρασής σας. Η λειτουργία του έχει σχεδιαστεί να είναι εξαιρετικά απλή και αφορά μόνο τους Live αγώνες της ομάδας μας, όχι τα on demand video.

Κάνετε download το PAOK TV App από το LG Content Store της LG Smart TV σας, πατώντας Εφαρμογές & Παιχνίδια, στη συνέχεια Όλα και τέλος στο εικονίδιο του PAOK TV.

Αν δεν είστε ήδη ετήσιος συνδρομητής, αγοράζετε από το tv.paokfc.gr τον αγώνα που επιθυμείτε μέσω της επιλογής Pay Per View.

Κάνετε log in στο PAOK TV App χρησιμοποιώντας το email και το password του λογαριασμού σας, μέσω του οποίου πραγματοποιήσατε την αγορά της ετήσιας συνδρομής ή του αγώνα.

Είστε έτοιμοι να παρακολουθήσετε τον αγώνα.

Οδηγίες – συμβουλές χρήσης

Το ιδανικό είναι να συνδέσετε την τηλεόρασή σας απευθείας με το καλώδιο Ethernet κι όχι με το WiFi.

Αν την ώρα του αγώνα χρησιμοποιείτε εκτεταμένα το ίδιο δίκτυο και γι’ άλλες συσκευές (smartphones, tablets, PC) είναι πιθανό να έχετε απώλεια ποιότητας ή buffering. Σε μια τέτοια περίπτωση αποσυνδέστε τις συσκευές από το δίκτυο.

Αν χρειαστεί να κάνετε refresh στo PAOK TV App, απλά πατήστε το ΟΚ στο τηλεκοντρόλ σας.

Αν κλείσετε την τηλεόρασή σας θα αποσυνδεθείτε και θα χρειαστεί να κάνετε και πάλι log in για να συνδεθείτε.

Θα χρειαστεί να κάνετε log out από την συσκευή που αγοράσατε την υπηρεσία πριν συνδεθείτε στο PAOK TV App.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Έτσι θα δείτε το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής appeared first on sportime.gr.

Keywords
ΠΑΟΚ, ολυμπιακος, δειτε, sign in, piraeus bank, smart tv, ελλαδα, paok, sign, pay, view, site, watch, paypal, τραπεζες, account, piraeus, url, master, visa, mastercard, official, refresh, ιστορικο, email, mail, smart, browser, browsers, tvs, https, λύση, hdmi, vga, συγκεκριμένο, mbps, wifi, live, download, store, video, smartphones, tablets, νουμερα τηλεθεασης, αλλαγη ωρας, ολυμπιακοί αγώνες, τραπεζα πειραιως, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, κουπονι, τηλεθεαση, βιντεο, sign in, δωρεαν, οθονες, παιχνιδια, πειραιως, τηλεοραση, τηλεφωνο, ωρα, download, email, hdmi, mail, mbps, paok, smart, url, vga, αγορα, αγωνες, απλα, απωλεια, βρειτε, βρισκεται, διευθυνση, δικτυο, δικτυα, εγγραφη, υπαρχει, εφαρμογες, ιδιο, υπηρεσια, ιστορικο, λειτουργια, λύση, μεμονωμενα, μπορειτε, οθονη, περιβαλλον, ποιοτητα, προβληματα, συγκεκριμένο, συνεχεια, τρειλερ, φυσικα, ωρες, account, browser, browsers, https, ιδανικο, κυριακη, master, official, πακετο, pay, piraeus, piraeus bank, παιχνιδι, sign, site, smart tv, tablets, τηλεορασεις, τραπεζα, tvs, view, wifi, refresh, store
Αναζητήσεις
δεν βρισκω το lg paok tv app στο lg store
Τυχαία Θέματα