ΠΑΟΚ – Κουλιεράκης: Εδώ είναι ο παράδεισος και η κόλαση εδώ..

O ΠΑΟΚ επικράτησε της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 2-1 για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa Conference League και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σε μια σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά.

Ο Χανιώτης άσος, βίωσε όλα τα συναισθήματα που μπορεί να προσφέρει σε έναν ποδοσφαιριστή το άθλημα.

Ένιωσε και άγγελος και δαίμονας. Βρέθηκε

από την κόλαση του μοιραίου λάθους στο 68΄ που έφερε την ισοφάριση των Γερμανών, στον παράδεισο του 92΄.

Το γκολ που χάρισε το τρίποντο στον «δικέφαλο» θα το θυμάται για πάντα ο νεαρός κεντρικός αμυντικός.

Κι αυτό γιατί απέδειξε πως έχει σφυγμό, όπως συχνά επιλέγει να πανηγυρίζει έπειτα από την επίτευξη κάποιου τέρματος με τα δύο δάχτυλα στο λαιμό του.

Και φέτος ο Κουλιεράκης πέτυχε ουκ ολίγα για τη θέση, καθώς έχει σκοράρει τρεις φορές ήδη στο ξεκίνημα. Το χθεσινό (5/10) τέρμα όμως, ήταν ξεχωριστό.

Πέρα από την ευχέρεια που δίνει στον ΠΑΟΚ να κρατάει στα χέρια του, την υπόθεση πρωτιά έναντι της άμεσης ανταγωνίστριας Άιντραχτ, έδωσε πρωτίστως στον εαυτό του και έπειτα στους γύρω του, την ευκαιρία να αντιληφθούν πως σαν παίκτης έχει το σθένος να επιστρέψει από μια δύσκολη στιγμή.

Ο Κουλιεράκης δεν είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί, δεν είχε τον απαραίτητο χρόνο να «αδειάσει» το κεφάλι του από τις σκέψεις.

Μονόδρομο αποτέλεσε για τον ίδιο, το να σκύψει το κεφάλι και μέσα σε λίγα λεπτά να αγγίξει την απόλυτη λύτρωση.

Αυτή που έκανε την Τούμπα που λίγα λεπτά πριν είχε «παγώσει», να φωνάξει ρυθμικά το όνομα του.

Το ΠΑΟΚ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης απέδειξε πως δεν πρέπει να τα παρατάει. Μεγάλο πράγμα η αντίληψη αλλά και η πράξη σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα για έναν 19χρονο ποδοσφαιριστή.

Αποδεικνύει πως διαθέτει μεγάλη στόφα ποδοσφαιριστή που δεν τον έβαλε τυχαία στη λίστα μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων όπως η Μίλαν.

Δεύτερο γκολ λοιπόν στους ομίλους του Conference League, σε ισάριθμα παιχνίδια για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη που ανεβάζει συνεχώς τις μετοχές του και ένιωσε στο «πετσί» του χθες τον στίχο ενός γνωστού άσματος.

«Εδώ είναι ο παράδεισος και η κόλαση εδώ»…και τα πάντα μπορούν να ανατραπούν σε μόλις λίγα λεπτά.

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα