ΠΑΟΚ – Κοπεγχάγη: Σφυρίζει ο διαιτητής της χειρότερης ημέρας του Λουτσέσκου!

ΠΑΟΚ – Κοπεγχάγη: Ο Πολωνός διαιτητής Πάβελ Ρατσκόβσκι ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον αγώνα τον δύο ομάδων στη Τούμπα.

Ο Ρατσκόβσκι δεν αποτελεί άγνωστο πρόσωπο για τον ΠΑΟΚ άλλα και για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Όμως οι Θεσσαλονικείς και ο Λουτσέσκου σίγουρα θα προτιμούσαν να μην τον ξανασυναντούσαν, ή έστω αυτή τη φορά η εξέλιξη του αγώνα να είναι καλή για αυτούς στην πιο μεγάλη βραδιά του ΠΑΟΚ

για φέτος.

Ο Πολωνός διαιτητής έχει σφυρίξει άλλη μία φορά αγώνα του ΠΑΟΚ, αυτή στη Σουηδία το καλοκαίρι του 2017 όπου ο «Δικέφαλος» αποκλείστηκε από την Έστερσουντ γνωρίζοντας την ήττα με 2-0. Ο αγώνας είχε γίνει στο πλαίσιο των play-off του Europa League με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να αποκλειστεί από την Ευρώπη εκείνη την χρονιά.

Πρόκειται για μία από τις χειρότερες μέρες του Ραζβάν Λουτσέσκου στην επιτυχημένη πορεία του στην ομάδα και μία που σίγουρα θα ήθελε ο ίδιος να ξεχάσει.

Πέρα από τον ΠΑΟΚ, ο Ρατσκόβσκι έχει διευθύνει και το ματς Champions League του Ολυμπιακού στο Μόναχο έναντι της Μπάγερν το 2019 (2-0 για τους Γερμανούς). Ακόμη, βρέθηκε στο Κύπελλο Ελλάδας πέρσι τον Απρίλιο ως διαιτητής του αγώνα Ολυμπιακού – ΠΑΣ Γιάννινα (3-1) αλλά έχει βρεθεί και σε αγώνα της Εθνικής Ομάδας σφυρίζοντας το 2019 το 0-1 της Ελλάδας μέσα στην Αρμενία για τα προκριματικά του Euro.

Στο πλευρό του Πολωνού θα βρεθούν οι επίσης συμπατριώτες του Ράντοσλαβ Σιέκα και Ανταμ Κούπσικ, ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Πιότρ Λάσικ.

Με Πολωνική διαιτησία θα γίνει λοιπόν το ΠΑΟΚ – Κοπεγχάγη για τους ομίλους του Europa Conference League την Πέμπτη, στις 22:00.

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα