ΠΑΟΚ – Άρης: Η… μπηχτή του Κλάτενμπεργκ για τον Μαρτσίνιακ! (vid)

ΠΑΟΚ – Άρης: Και κάτι «ψιλά» από… ντέρμπι είχε το σεμινάριο των διαιτητών της Super Legue. Τι είπε ο Κλάτενμπεργκ για το λάθος του Μαρτσίνιακ.

Κλιπάκι και από το πρόσφατο ΠΑΟΚ – Άρης 2-2 είχε το… μενού του σεμιναρίου (17/3) των διαιτητών της Super League 1. Διαιτητής του ντέρμπι, για όσους δεν θυμούνται ο Σιμόν Μαρτσίνιακ. Πολωνός από την ελίτ κατηγορία της

UEFA. Κοινώς, πιο πάνω δεν έχει.

Η φάση που κλήθηκαν να απαντήσουν στο video quiz οι ρέφερι είχε… σκονάκι το video analysis που είχε βγάλει ο Κλάτενμπεργκ την προηγούμενη εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση της 25ης αγωνιστικής.

Το δεύτερο γκολ του Άρη που ξεκινάει από φάουλ του Μαντσίνι στον Τσιγγάρα. Ο Πολωνός δεν τον είδε, άφησε τη φάση να τρέξει και στη συνέχεια ο Μάνος έκανε το 0-2. Το γκολ μέτρησε κανονικά, αφού και ο VAR δεν θεώρησε οτι υπάρχει κάτι μεμπτό στη φάση.

Αφού δόθηκαν οι απαντήσεις, οι ρέφερι παρουσία του Άγγλου αρχιδιαιτητή συζήτησαν τις φάσεις που προβλήθηκαν.

Για τη φάση στη Τούμπα, ο Κλάτενμπεργκ επανέλαβε οτι είχε πει και στο βίντεο. Οτι υπάρχει επιθετικό φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης και το γκολ θα έπρεπε να είχε ακυρωθεί.

Μάλιστα ο Άγγλος απόρησε κιόλας, λέγοντας: «Ειλικρινά, απορώ πως ένας διαιτητής τέτοιου επιπέδου, που είναι και κοντά στη φάση δεν είδε την παράβαση»!

Έλα ντε!

Το άρθρο ΠΑΟΚ – Άρης: Η… μπηχτή του Κλάτενμπεργκ για τον Μαρτσίνιακ! (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα