Παντελίδης: «Αποδόθηκε δικαιοσύνη, είχαμε περισσότερη τύχη»

23:10 1/8/2019 - Πηγή: Sportime

Ο Παντελίδης δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του Άρη κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού, ωστόσο υποστήριξε ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη με βάσει την εικόνα και των δύο αναμετρήσεων στο σύνολό τους.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» μίλησε μετά το τέλος του αγώνα, για την πρόκριση της ομάδας του, το επόμενο ευρωπαϊκό ματς και όχι μόνο…

Αναλυτικά όσα είπε ο Παντελίδης:

«Στο

σύνολο των παιχνιδιών, αποδόθηκε δικαιοσύνη. Σήμερα είχαμε περισσότερη τύχη σε σχέση με το πρώτο ματς. Κάναμε σοβαρή εμφάνιση, αλλά χωρίς να είναι αυτή που περιμένουμε από την ομάδα μας.

Δεν είμαστε έκπληκτοι από την απόδοση μας. Ήμασταν αρκετά σοβαροί και είμαστε εμείς που έπρεπε να πάρουμε την πρόκριση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε και μας συμπαραστάθηκε».

Για το αν φοβήθηκε πως η απόδοση του Άρη στο 30λεπτο μπορεί να αποβεί μοιραία:

«Εσάς προβλημάτησε η ομάδα. Εμένα όχι».

Για το αν βρήκε την ΑΕΛ όπως περίμενε:

«Το σημερινό παιχνίδι καθορίστηκε από το γρήγορο γκολ. Από την άλλη, εμείς, μέχρι να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, χωρίς εντολή και λόγο οπισθοχωρήσαμε. Οι παίκτες θέλαν να διαφυλάξουν το αποτέλεσμα.

Αυτό έδωσε θάρρος στον αντίπαλο. Δεν το συνηθίζει, αλλά το έκανε σήμερα. Μας πίεσε στην περιοχή μας. Αυτό είναι το κλειδί του ματς, το γρήγορο γκολ.

Μας δώθηκε το πάτημα να τελειώσουμε το ματς. Χρειάζεται περισσότερη προσοχή στο τελείωμα των φάσεων».

Για το τι αλλάζει από σήμερα το βράδυ:

«Ό,τι πανηγυρίσαμε, πανηγυρίσαμε. Από αύριο θα δούμε. Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι στο πως θα ξεκουράσουμε τα παιδιά για να πάμε στο επόμενο ματς».

Για το 4-3-3:

«Είναι αυτό που δουλεύουμε κάποια δεκαπεντάλεπτα στην προπόνηση. Μας βοήθησε σε εκείνο το σημείο του παιχνιδιού. Δεν είχαμε τον χρόνο να δουλέψουμε περισσότερο και να το δοκιμάσουμε σε φιλικά παιχνίδια. Αναγκαζόμαστε να το δοκιμάσουμε μέσα σε προπονήσεις».

Για την εμφάνιση ορισμένων ποδοσφαιριστών που δεν τους περίμενε έτσι και το αντίστροφο:

«Νομίζω πως είσαι στο μυαλό μου».

Για το τι τους είπε στο ημίχρονο: 

«Πέρνουμε μέτρα πίσω χωρίς να υπάρχει λόγος. Δεν πίεζε κανείς όπως έπρεπε. Ίσως να είχε δημιουργηθεί ένα μπέρδεμα. Είχαμε πει να μην πιέσουμε ψηλά μέχρι το 20′ λόγω ζέστης, αλλά στην συνέχεια να πιέσουμε.

Η ομάδα έμεινε πίσω. Δεύτερον, όταν πέρναμε τη μπάλα δεν μπορέσαμε να χτυπήσουμε γρήγορα τον αντίπαλο και ήμασταν νευρικοί. Είναι μάλλον άγχος. Θεωρώ».

Για την δήλωση του «Μην ανησυχείτε» και πως αυτό δεν δούλεψε:

«Δούλεψε. Εμείς πάμε στον επόμενο γύρο. Από την στιγμή που έλειπε ο Ντόσα Τζούνιορ, η επίθεση ήταν συγκεκριμένη».

The post Παντελίδης: «Αποδόθηκε δικαιοσύνη, είχαμε περισσότερη τύχη» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα