Πανιώνιος: Το νέο project στην Πλατεία

Ανέκαθεν έδινε ο Πανιώνιος βάρος στα νέα παιδιά. Πολλές οι φορές που στο παρελθόν έχει αναδείξει παίκτες και αυτή η… συνήθεια δεν κόβεται.

Το φετινό καλοκαίρι με τους μεταγραφικούς περιορισμούς ήταν δεδομένο πως θα ψάξει για λαβράκια. Και σε αυτό είχε έναν άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά τις χαμηλές κατηγορίες και το είχε ξανακάνει. Ο λόγος

για τον Αντώνη Μανίκα, που πλέον δουλεύει στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Εκείνος εντόπισε τον Οδυσσέα Λυμπεράκη και εισηγήθηκε την απόκτησή του. Στη συνέχεια ο Άκης Μάντζιος τον τσέκαρε και διαπίστωσε πως είναι ένα παιδί που αν δουλευτεί, θα έχει ψηλό ταβάνι.

Ο 21χρονος αριστερός μπακ αποκτήθηκε από την Καβάλα και έκανε το ντεμπούτο του στην Τούμπα. Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση που δε γινόταν η αλλαγή προπονητή, κόντρα στην ΑΕΛ θα τον βλέπαμε βασικό.

Και μπορεί με την αποχώρηση του Μάντζιου να μην πήρε την ευκαιρία του, αλλά κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων για πρώτη φορά. Δείγμα του ταλέντου του και του πόσο τον πιστεύουν γενικότερα στην πιάτσα. Ο Νίκκι Παπαβασιλείου προς το παρόν δεν τον έχει αξιοποιήσει καθόλου, αλλά φαίνεται πως μετά τη διακοπή ίσως του δώσει και εκείνος χρόνο συμμετοχής.

Ο Πανιώνιος μάλλον έχει βρει το επόμενο project του, αρκεί να δουλευτεί καλά και να υπάρχει υπομονή. Κρατήστε και κάτι τελευταίο. Τον πιστεύει πολύ και ο Νίκος Ζαμάνης και αυτό το καταλάβαινε κανείς ακόμη και στα καλοκαιρινά φιλικά με τον τρόπο που του μιλούσε.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Πανιώνιος: Το νέο project στην Πλατεία appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα