Ελλάδα – Γερμανία 0-5: Όσο άντεξε, το πάλεψε με ψυχή

Ελλάδα – Γερμανία 0-5: H Εθνική Ελλάδας γυναικών ηττήθηκε με 5-0 από τη σούπερ Γερμανία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε αγώνα για τα προκριματικά του Euro 2021.

Σε ένα ματς, που εξελίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο για τις φιλοξενούμενες (νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη), οι παίκτριες του Αντώνη Πριόνα κατέθεσαν την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου προκειμένου να ανταπεξέλθουν σε μία τέτοια αναμέτρηση.

Ενδεικτικό του τι ρόστερ διαθέτει η Γερμανία είναι η παρουσία

της Τζένιφερ Μαροζάν στο γήπεδο, παίκτριας που λίγους μήνες νωρίτερα είχε σηκώσει το Champions League (βασική και σκόρερ στον τελικό) με τη φανέλα της Λυόν.

Τα γκολ για τη Γερμανία πέτυχαν οι Ποπ (33′), Όμπερντορφ (40′), Στάρκε (66′), Μπρέμερ (75′) και Μπιουλ (90).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε κορυφαία τη Χριστίνα Κοκοβιάδου, που σε αρκετές περιπτώσεις κράτησε σωστά την μπάλα και έδωσε ανάσες στην ομάδα, την Παπακωνσταντίνου κάτω από τα γκολπόστ, ενώ έχασε ευκαιρία στο τέλος με την Κόγγουλη να πετύχει το γκολ της τιμής.

Τα επόμενα ματς για την Ελλάδα είναι προγραμματισμένα στις 6 και 12 Νοεμβρίου με Μαυροβούνιο (εκτός) και Ιρλανδία (εντός).

Ελλάδα – Γερμανία 0-5: Οι συνθέσεις

Ελλάδα: (Πριόνας) Παπακωνσταντίνου, Γκάτσου (70′ Παράσχου), Χατζηγιαννίδου, Χατζηνικολάου, Κυνοσίδου (73′ Σαρρή), Σιδηρά (83′ Δημητρίου), Κακαμπούκη, Κόγγουλη, Μωραΐτου, Μάρκου, Κοκοβιάδου.

Γερμανία: (Βος-Τέκλενκμπουργκ) Φρομς, Όμπερντορφ, Μαροζάν, Ποπ, Ντέμπριτζ, Έλσιγκ (63′ Γκβιν),  Ντάλμαν (46′ Στάρκε), Λόιπολτζ, Μπιουλ, Μαγκιούλ, Κνακ (59′ Μπρέμερ)

Κάνε follow το Sportime στο Instagram και like στο Facebook

The post Ελλάδα – Γερμανία 0-5: Όσο άντεξε, το πάλεψε με ψυχή appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα