Πανιώνιος: Προχωρημένο του Χρούσιελ

Ο Πανιώνιος δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε καμία τελική επαφή με τους παίκτες που τον ενδιαφέρουν, ωστόσο μία περίπτωση που είναι περισσότερο προχωρημένη από τις άλλες είναι του Σεμπάστιαν Χρούσιελ, ο οποίος αγωνίζεται στον Καραϊσκάκη Άρτας.

Ο 21χρονος Πολωνός αγωνίζεται στη θέση του στόπερ και είναι αριστεροπόδαρος. Πριν από μερικές ημέρες για την περίπτωσή του είχε ενδιαφερθεί και η Ξάνθη, όπως σας είχε ενημερώσει

το Sportime.

Όπως και να έχει, ο Χρούσιελ και ο Πανιώνιος ταιριάζουν απόλυτα, με δεδομένο πως οι «κυανέρυθροι» θα ξεκινήσουν το επόμενο πρτωτάθλημα δίχως άδεια και θα μπορούν – όπως έχει γραφτεί από τις 16/3 – να πάρουν μόνο Έλληνες παίκτες μέχρι 23 ετών.

Η μητέρα του 21χρονου είναι Ελληνίδα και ο πατέρας του Πολωνός. Μάλιστα, ο Χρούσιελ έχει ζήσει πολλά χρόνια στο νησί της μητέρας του, στην Κεφαλονιά. Απομένουν κάποια διαδικαστικά, προκειμένου να αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο και να υπάγεται στους περιορισμούς που θα τεθούν στον Πανιώνιο.

Ο Χρούσιελ είναι ο ένας απο τους δύο ποδοσφαιριστές που έχουν τεθεί στο περιθώριο από την ομάδα της Άρτας (ο άλλος είνα ο Μασούρας). Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportime.gr, οι «πράσινοι» κάλεσαν και τους δύο να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους, τα οποία έληγαν στα τέλη Ιουνίου. Ωστόσο, και ο Χρούσιελ και ο Μασούρας αρνήθηκαν την πρόταση.

Με αποτέλεσμα η διοίκηση του Καραϊσκάκη να τους θέσει εκτός, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

The post Πανιώνιος: Προχωρημένο του Χρούσιελ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα