Survivor διαρροή 11/4 : Αυτός κερδίζει στα σύμβολα (part 2)

Survivor διαρροή 11/4: Όπως πάντα το αναφέρουμε για να το γνωρίζετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Αν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα θα ξέρετε τις εξελίξεις για το Survivor. Η διαρροή πρόκειται για το επεισόδιο της Πέμπτης (11/4) και μάλιστα αφορά το αγώνισμα με τα σύμβολα. Αναφέραμε την παίκτρια που κερδίζει. Από την ελληνική ομάδα πάντα. Σειρά τώρα έχει ο Ελληνας νικητής.

Ας επαναλάβουμε εν τάχει όσα αναφέραμε σε παλαιότερο ποστ για να ξέρουμε

τι λέμε. Το spoiler έχει πιθανότητες επιβεβαίωσης. Αρκετές. Μέχρι στιγμής υπάρχει χαρά και ικανοποίηση για το γεγονός πως τα περισσότερα που σας έχουμε πει, έχουμε πέσει μέσα. Ειδικά σε όσα το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο. Δηλαδή στις νίκες που αφορούν την ασυλία (100% επιτυχία). Στις αποχωρήσεις παικτών (100% επίσης). Στο ποιοι παίκτες κερδίζουν τα αυτοκίνητα (100%). Σε κάποια άλλα, όχι. Συμβαίνει όταν προσπαθείς να αντλήσεις πληροφορίες καθημερινά.

Στο αποψινό επεισόδιο, Πέμπτη (11/4) θα δούμε τους τελικούς στο αγώνισμα με τα σύμβολα. Και όχι μόνο. Θα δούμε και έναν αγώνα ανάμεσα στην άσπρη και τη μαύρη ομάδα. Πρόκειται για έπαθλο φαγητού. Αφορά έξτρα προμήθειες. Γι’ αυτό θα έχουμε ενημέρωση αργότερα. Λοιπόν σας αναφέραμε τη νικήτρια από την ελληνική ομάδα, στις γυναίκες. Θυμηθείτε εδώ ποια παίκτρια κερδίζει. Είχε πάρει το προβάδισμα για την ασυλία από τα προηγούμενα ματς.

Survivor διαρροή 11/4

Πάμε τώρα να δούμε τον νικητή στους άνδρες. Αυτός σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας έρχονται από τον Αγιο Δομίνικο είναι ο Νίκος. Της άσπρης ομάδας. Είχε πάρει το προβάδισμα και στο προηγούμενο symbol game. Αυτή τη φορά «κλειδώνει» τη νίκη του. Τι κερδίζει; Μα φυσικά ασυλία μέχρι την ένωση, όταν και οι δύο παραλίες γίνονται μία στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Κοινλως για 2-3 αγωνίσματα ασυλίας ακόμα, ο Νίκος δεν θα μπορεί να ψηφιστεί από την άσπρη ομάδα, την ομάδα της Σουντέ, προς αποχώρηση. Δεν είναι μικρό το έπαθλο.

Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου της Πέμπτης (11/4)

Survivor διαρροή 11/4

The post Survivor διαρροή 11/4 : Αυτός κερδίζει στα σύμβολα (part 2) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
11 4 16 συμβολα.παιχνιδι survivor
Τυχαία Θέματα