Παναθηναϊκός: Βουλγαρικό σενάριο για Χαντάκια

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει αρκετούς στόπερ στο δυναμικό του, αλλά κατά καιρούς όλο και κάποιος συνδέεται μαζί του. Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Βέλεθ και Μαυρομμάτης είναι οι πέντε που υπάρχουν στο «πράσινο» ρόστερ.

Οι Βούλγαροι, όμως, υποστηρίζουν πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται και για έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό, τον Δημήτρη Χαντάκια. Ο 25χρονος

Αγρινιώτης στόπερ αγωνίζεται στην Τσέρνο Μόρε.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παναιτωλικό, την ομάδα της περιοχής του και δόθηκε δανεικός δύο φορές σε Φωκικό και Κέρκυρα. Όλη την προηγούμενη σεζόν ήταν εμφανές πως δεν υπολογιζόταν στα «καναρίνια» και τελικά ο κύκλος του έκλεισε το καλοκαίρι.

Τη φετινή σεζόν είχε 17 συμμετοχές (15 ως βασικός) και ένα γκολ. Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν και δηλώσεις του παίκτη, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρει: «Ο ατζέντης μου, μου είπε ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον εκ μέρους του Παναθηναϊκού για εμένα, αλλά τίποτα ακόμη χειροπιαστό».

Τέλος, στη γειτονική χώρα υποστηρίζουν πως και ο Πανιώνιος έχει δείξει ενδιαφέρον. Μόνο που εκεί δεδομένα κάνουν λάθος, αφού οι Νεοσμυρνιώτες δεν μπορούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους από τη στιγμή που δεν πήραν άδεια και θα κάνουν μεταγραφές μόνο νεαρών ποδοσφαιριστών. Θα ήταν μεγάλη έκπληξη, πάντως, εάν ευσταθεί και το σενάριο για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Το άρθρο Παναθηναϊκός: Βουλγαρικό σενάριο για Χαντάκια εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα