Εβδομάδα Σλούκα στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έχει κινηθεί μεθοδευμένα και γρήγορα στις μεταγραφικές του ενέργειες και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι βρίσκεται στο τέλος του αγωνιστικού του παζλ.

Με εξαίρεση ότι λείπει μόνο το μεγάλο κομμάτι! Το μεγαλύτερο… Κι αυτό φυσικά είναι ο Κώστας Σλούκας τον οποίο περιμένει ο Ολυμπιακός  ώστε να χτίσει την ομάδα γύρω του και να μεριμνήσουν για την επόμενη μέρα.

Είναι πολύ πιθανό, όμως κι αυτό το κομμάτι να συμπληρωθεί άμεσα. Οι πληροφορίες

αναφέρουν ότι ακόμα και μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει κατάληξη στο θέμα του Σλούκα με την Φενέρμπαχτσε.

Υπενθυμίζουμε ότι ο διεθνής Έλληνας γκαρντ δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με τους Τούρκους, αλλά τα νέα οικονομικά δεδομένα, η μείωση του μπάτζετ και οι περικοπές που αναμένονται θα διαφοροποιήσουν την κατάσταση.

Αυτό ακριβώς περιμένουν και στον Ολυμπιακό! Να αποδεσμευτεί ο Σλούκας από την Φενέρμπαχτσε και να βάλει την υπογραφή του. Να επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι απ’ όπου αποχώρησε το καλοκαίρι του 2015 με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν τα μαντάτα, είναι αισιόδοξοι κι εκτιμούν (έστω και σιωπηρά ή ανεπίσημα) ότι αργά ή γρήγορα ο Σλούκας θα ξαναφορέσει τα «ερυθρόλευκα». Κι έτσι θα ολοκληρώσουν μια πολύ μεγάλη κίνηση. Από τις μεγαλύτερες που θα έχουν γίνει στη φετινή διοργάνωση.

Παράλληλα έχουν κινηθεί πολύ έξυπνα. Η τακτική τους ουσιαστικά απέδωσε καρπούς από τη στιγμή κατά την οποία έπεισαν τον Σλούκα ότι ο Ολυμπιακός αποτελεί «μονόδρομο» στην καριέρα του, εφόσον αποχωρήσει από την Φενέρμπαχτσε. Ότι στον Πειραιά τον περιμένουν για να του δώσουν τον ηγετικό ρόλο που επιθυμεί.

Με δεδομένο ότι εφόσον η ιστορία πήγαινε σε… πλειοδοτικό διαγωνισμό ο Ολυμπιακός δεν θα είχε τις πιθανότητες με το μέρος του, η στρατηγική ήταν διαφορετική. Κι όπως θα αποδειχθεί λογικά εντός των επόμενων ημερών, ήταν και απόλυτα επιτυχημένη. Λίγες μέρες απέμειναν ώστε να «κλείσει» κι αυτό το ζήτημα και ο Ολυμπιακός να ολοκληρώσει μια πολύ μεγάλη κίνηση.

Το άρθρο Εβδομάδα Σλούκα στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα