Παναθηναϊκός: Τσαντισμένοι, έτοιμοι για αποδείξεις!

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελευταία αγωνιστική εβδομάδα της σεζόν, με το βλέμμα στην επόμενη…

Την Τρίτη του Πάσχα το απόγευμα (17:00) οι «πράσινοι» επιστρέφουν στο Κορωπί, μετά από 4ήμερο ρεπό, με στόχο την προετοιμασία για το φινάλε της σεζόν απέναντι στον Παναιτωλικό. Ο Γιώργος Δώνης, κόντρα στους Αγρινιώτες, αναμένεται να παρατάξει αρχικό σχήμα προσαρμοσμένο στους τραυματισμούς και στις τιμωρίες που υπάρχουν.

Τιμωρημένοι

είναι οι Οικονόμου, Χρήστος Δώνης, Ινσούα και Κουρμπέλης. Μπουζούκης και Μαυρομμάτης δεν υπολογίζονται το διάστημα αυτό. Τραυματισμούς, επίσης, αντιμετωπίζουν οι Θεοχάρης, Βέργος, Σέχου, Αρμενάκας. Ο Μουνιέ έως τη Μεγάλη Πέμπτη είχε πρόβλημα στη μέση.

Οι Άλτμαν, Κάτσε έκαναν θεραπεία και γυμναστήριο. Οπότε από την Τρίτη του Πάσχα θα αρχίσουν να διαφαίνονται στοιχεία για το ποιοι θα είναι διαθέσιμοι στο κυριακάτικο ματς του ΟΑΚΑ (νέα ώρα 16:00).

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΡΕΦΑΡΟΥΝ

Δεν είναι εύκολες οι καταστάσεις που έχει βιώσει, αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός το 2019. Κακές διαιτησίες, ατυχία, αστοχίες σίγουρα στη διαχείριση των δυσκολιών. Ωστόσο όλο αυτό, ακόμη και η κριτική που έχει δεχτεί η ομάδα (ειδικά μετά το ματς με τον ΟΦΗ), έχει πεισμώσει παίκτες και προπονητικό επιτελείο. Έξτρα κίνητρο εν όψει της νέας σεζόν και μάλιστα μεγάλο.

Άπαντες θέλουν να τους δοθεί η ευκαιρία να δείξουν την αξία τους, να βγει αυτή η θέληση για επιτυχίες που υπάρχει στο γήπεδο. Είναι τσαντισμένοι με ό,τι έχει γίνει, όχι με την έννοια του θυμού. Θέλουν ν’ αποδείξουν πράγματα και εκλαμβάνουν στο «τριφύλλι» το κακό 2019 ως ένα παραπάνω κίνητρο. Σε προπονητικό επίπεδο η ομάδα πορεύεται σε στέρεες βάσεις, έχοντας ανθρώπους με εμπειρία στον τομέα τους. Που ήδη ανυπομονούν για την επόμενη χρονιά…

The post Παναθηναϊκός: Τσαντισμένοι, έτοιμοι για αποδείξεις! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα