Παναθηναϊκός: Τρελάθηκαν με Γιοβάνοβιτς – Αυτό ενόχλησε!

Ο Παναθηναϊκός διανύει τη χειρότερή του περίοδο εδώ και πολλούς μήνες και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης γι’ αυτό.

Ο Σέρβος εδώ και καιρό δείχνει να μην μπορεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Ταυτόχρονα με τις επιλογές του συγκεντρώνει διαρκώς και περισσότερα βλέμματα πάνω του.

Το κατάφερε ξανά με την αποστολή που ανακοίνωσε για τον Βόλο. Σε αυτή ο Γιοβάνοβιτς έχει επιλέξει να πάρει μόνο τέσσερις αμυντικούς! Είναι πολύ δύσκολο να θυμηθεί κανείς κάτι αντίστοιχο

σε ομάδα αυτού του επιπέδου.

Χουάνκαρ και Βαγιαννίδης είναι τραυματίες, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν αποτελούν μόνιμες απουσίες. Κάπως έτσι διαθέσιμοι είναι μόνο οι Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς και Κώτσιρας.

Μόλις έγινε γνωστή η αποστολή ήταν δεκάδες τα μηνύματα στα social media που τα έβαζαν με τον Γιοβάνοβιτς. Ο λόγος; Ότι ο κόουτς δεν βλέπει τους μικρούς.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην έχει άλλες επιλογές στην πρώτη ομάδα, αλλά διαθέτει νεαρούς παίκτες που αξίζουν ευκαιρίες. Το καλοκαίρι όλοι μιλούσαν για τον Φικάι. Πού είναι έκτοτε; Τον έχει εξαφανίσει ο Γιοβάνοβιτς. Έκανε το ίδιο και με τον Σιδερά, τον παίκτη που προ διετίας είχε ξεχωρίσει στην προετοιμασία. Βγάζει κάπου το να μη δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά και να τα χαντακώνει συνέχεια ο προπονητής; Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα