Η ΑΕΚ και ο Αλμέιδα πρέπει να το πάνε αλλιώς στις μεταγραφές

Η ΑΕΚ κατάφερε να μην κερδίσει στο Αγρίνιο, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται. Με 0-2, στο 14’ και με αυτήν την εικόνα που είχε ο αγώνας, όποιος πόνταρε σε Χ, θα έπαιρνε ρίσκο. Αλλά τελικά θα δικαιωνόταν.

Η ΑΕΚ που φέτος είναι πολύ μπλα μπλα αλλά δουλειά δεν κάνει.

Το ζήτημα είναι πως δεν μπορεί να κερδίσει ή να κερδίσει εύκολα τις ομάδες που είναι από τη μέση και κάτω. Οι γκέλες είναι εντυπωσιακές.

Το θέμα είναι πως μετά από

τόσο κακές και αποκαρδιωτικές εμφανίσεις, συνήθως αλλάζουν ορισμένα δεδομένα. Ο Αλμέιδα μπορεί να μην είναι της νοοτροπίας να διαμορφώνει δραστικά τις καταστάσεις αλλά δε γίνεται να μην το βλέπει.

Ναι, η ΑΕΚ πήγε στο Αγρίνιο με πολλές απουσίες αλλά και στις άλλες γκέλες είχε αρκετούς από τους παίκτες κανονικά στην αποστολή.

Το θέμα από εδώ και πέρα και εν όψει Ιανουαρίου και μεταγραφικού μάρκετ, είναι αν θα το δει ο Αλμέιδα αλλιώς.

Η ΑΕΚ έχει δομικά προβλήματα στο ρόστερ. Ο Μουκουντί είναι εκτός τόπου και χρόνου εδώ και καιρό. Ο Γκατσίνοβιτς ντεφορμέ, κάνει μισή σεζόν έως τώρα πολύ κάτω από τα στάνταρ του.

Γενικά όμως είναι αρκετοί παίκτες που δείχνουν πως το περσινό νταμπλ είναι μάλλον το ταβάνι τους. Και φέτος η κατάσταση είναι ακόμα πιο ανταγωνιστική με όλες τις ομάδες να διεκδικούν την κατάκτηση της Stoiximan Super League. Το ζήτημα είναι αν ο Αλμέιδα κάνει κάτι δραστικό.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα