Παναθηναϊκός: Το «στράβωμα» με τον Μακέντα είναι γενικό

Τα αποτελέσματα είναι το σχεδόν τα πάντα. Μπορείς να καλύψεις πράγματα εάν αυτά έρχονται. Ο Παναθηναϊκός μέσα στο 2021 πηγαίνει αρκετά καλά και κάπως έτσι πολλά είναι εκείνα που μπαίνουν κάτω από το χαλάκι.

Η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν η πρώτη στραβή στο νέο έτος. Απολύτως λογικό να υπάρχει κατήφεια στα αποδυτήρια και μουρμούρα. Όταν είσαι Παναθηναϊκός, άλλωστε, δεν

επιτρέπεται να έχεις αυτή την εικόνα. Δεν μιλάμε για το αποτέλεσμα, γίνεται να χάσεις. Δεν μπορείς, όμως, να αφήνεις τον αντίπαλό σου να σε… παίζει σε ουδέτερο γήπεδο.

Στα αποδυτήρια ειπώθηκαν διάφορα. Μέσα σε αυτά και κάποιες ατάκες για τον Φεντερίκο Μακέντα ενδεικτικές για το κλίμα που επικρατεί γύρω από τον Ιταλό φορ. Ότι ο Λάζλο Μπόλονι δεν… θέλει να τον βλέπει είναι γνωστό. Γι’ αυτό τον άφησε και εκτός αποστολής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Φαίνεται, όμως, ότι το στράβωμα είναι γενικότερο. Σε ματς που σκόραρε και υπήρχαν χειρότεροι παίκτες από εκείνον, υπήρξαν αντιδράσεις σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις που κάτι δείχνουν.

Δεν είναι ο «Κίκο» ο μοναδικός που δεν αισθάνεται άνετα αυτή την εποχή. Φαίνεται, όμως, πως αρχίζει να μετατρέπεται από κάποιους εντός των τειχών στο μαύρο πρόβατο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Το άρθρο Παναθηναϊκός: Το «στράβωμα» με τον Μακέντα είναι γενικό εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα