Παναθηναϊκός-Επιβεβαίωση Sportime: Μπουζούκης 2022

10:29 6/7/2019 - Πηγή: Sportime

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Γιάννη Μπουζούκη για επέκταση του συμβολαίου του έως το 2022. Απόλυτη επιβεβαίωση των ρεπορτάζ του Sportime και του sportime.gr!

Μπορεί να εξελίχτηκε σε έργο με πολλά επεισόδια, όμως το φινάλε ήταν θετικό για τον αθηναϊκό σύλλογο και τον ανερχόμενο μεσοεπιθετικό. Ο Μπουζούκης θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα με το τριφύλλι μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Επεκτείνοντας το υπάρχον συμβόλαιό του, που έληγε στις 30 Ιουνίου του 2020, για 2 ακόμη χρόνια με αυξημένες απολαβές.

Οι επαφές του Νίκου Νταμπίζα με την εκπροσώπηση του παίκτη, πράγματι, πέρασαν διαφορετικά στάδια. Υπήρχε, όμως, η κοινή επιθυμία. Την οποία τόνιζε συνεχώς η έντυπη έκδοση του Sportime και το sportime.gr, κόντρα στην περιβάλλουσα καταστροφολογία πως ο ποδοσφαιριστής χάνεται για πενταροδεκάρες ή πάει σε άλλες ελληνικές ομάδες! Η κοινή επιθυμία ήταν να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός με τον παίκτη που έκανε τεράστιο step up την περυσινή περίοδο και ο Πρεβεζιάνος να πάρει την τεράστια ευκαιρία να ηγηθεί της προσπάθειας αγωνιστικής αναδόμησης με επιτελικό ρόλο.

Παναθηναϊκός: Βήματα συνεχούς προόδου

Το Sportime είχε ενημερώσει στο φύλλο της Παρασκευής 5 Ιουλίου για την ευτυχή εξέλιξη των πραγμάτων, με τα καλά νέα να έρχονται ακόμη νωρίτερα. Επιβεβαιώνοντας πλήρως τη σειρά ρεπορτάζ για την παραμονή του Γιάννη Μπουζούκη. Όπως και την πραγματικότητα, μέχρι στιγμής, ότι ο ποδοσφαιριστής δεν πωλείται. Ως πυλώνας στο γήπεδο, όσων προσπαθούν να χτίσουν Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης.

Μέσα σε 15 μήνες ο 20χρονος μεσοεπιθετικός κατάφερε να γλιτώσει τη… φυγή για τον Αστέρα Τρίπολης, όπως ήταν δρομολογημένο να γίνει επί Μαρίνου Ουζουνίδη. Να δει στο πρόσωπο του Δώνη τον προπονητή που θα τον πάει βήματα παραπέρα. Να αποτελέσει παίκτη με επιρροή στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Να κερδίσει θέση βασικού στην ενδεκάδα. Να ανανεώσει το συμβόλαιό του πέρυσι και να το επεκτείνει φέτος μέχρι το 2022, με διαρκώς αυξανόμενες απολαβές. Και αυτά είναι μόνο η αρχή…

Οι υπογραφές του συμβολαίου του Γιάννη Μπουζούκη θα πέσουν την επόμενη εβδομάδα, όπως και στην περίπτωση του Φάνη Μαυρομμάτη που ήδη έχει συμφωνήσει για επέκταση. Και αυτός μέχρι το 2022!

The post Παναθηναϊκός-Επιβεβαίωση Sportime: Μπουζούκης 2022 appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα