ΑΕΚ: Πλέον με αυτό το ρόστερ θα προχωρήσει

Στην ΑΕΚ είχαν τη διάθεση να αλλάξουν πράγματα εφόσον οι συνθήκες το επέτρεπαν αλλά γνώριζαν εκ των προτέρων ότι τα πράγματα δε θα ήταν εύκολα.

Σας είχαμε αναφέρει προ ημερών τη θέληση που είχαν στην ΑΕΚ προκειμένου να προχωρήσουν στην απόκτηση του Έρικ Γκριν. Αλλά και να κάνουν κάποιες εκκαθαρίσεις στο ρόστερ τους προκειμένου να βρουν μια ισορροπία. Με την εξέλιξη των πραγμάτων, ούτε με τον Γκριν μπορούσαν να μιλήσουν (τι να του πουν…) αλλά ούτε και να κάνουν άλλες κινήσεις.

Τα ban αυξάνονται. Καθώς την Τρίτη (2/11) υπήρξε ενημέρωση ότι έφτασαν στα πέντε από τέσσερα που ήταν 24

ώρες νωρίτερα. Παρεμπιπτόντως μπορείτε ΕΔΩ να δείτε τη λίστα με τα ban.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι η ΑΕΚ έχει μπροστά της ένα βουνό να ανέβει. Αλλά και ότι αυτή τη στιγμή δε μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα για να αλλάξει κάποια πράγματα!

Τα 5 ban αυτομάτως σημαίνουν απαγόρευση οποιασδήποτε μεταγραφικής ενίσχυσης. Για να κάνει κάτι θα πρέπει οπωσδήποτε ν’ απαλλαγεί απ’ αυτό το βραχνά! Και βέβαια με έντονη την ανησυχία, εκεί που θα τακτοποιήσει αυτά, να ξεφυτρώσουν άλλα. Το είχαμε γράψει άλλωστε και παλαιότερα: Η ΑΕΚ έχει ένα βουνό ν’ ανέβει, μπροστά της. Και μπορεί να επέλεξε το δρόμο της ευθύτητας και της ειλικρίνειας, βγάζοντας στη φόρα όλα τα… προβλήματα (κάτι που δε συναντάς εύκολα) αλλά ο ανηφορικός δρόμος συνεχίζεται. Και θα συνεχίζεται!

Γιώργος Νικολαιδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα