Παναθηναϊκός: Ρυθμιστής για το μπάτζετ τα «διαζύγια»

Ένα από τα ερωτήματα που προς το παρόν είναι αναπάντητα αφορά στο μπάτζετ που θα έχει ο Παναθηναϊκός την επόμενη σεζόν. Έχουμε εξηγήσει πως θα παίξουν πολλά πράγματα ρόλο.

Στην καλύτερη ο Τσάβι Ρόκα θα έχει στα χέρια του ένα ποσό σχεδόν ίδιο με αυτό που διαχειρίστηκε το προηγούμενο καλοκαίρι ο Νίκος Νταμπίζας. Έχει δουλέψει στην Κύπρο

με ανάλογο μπάτζετ και μπορεί να ανταποκριθεί. Ωστόσο, η τελική σούμα για τις απώλειες από τον κορονοϊό θα γίνει αφού τελειώσει όλο αυτό και επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Οταν θα έχει ξεκαθαριστεί και εάν η σεζόν θα ολοκληρωθεί και συνεπώς εάν οι ομάδες έχουν πάρει στο ακέραιο τις τελευταίες δόσεις του τηλεοπτικού τους συμβολαίου.

Ρόλο, όμως, θα παίξει και κάτι ακόμα για το μπάτζετ της επόμενης σεζόν. Ο λόγος για τα συμβόλαια που θα πρέπει να σπάσουν. Δεν είναι λίγα αυτά. Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετούς παίκτες στο ρόστερ του που δεν τους υπολογίζει. Για αρκετούς θα χρειαστούν αποζημιώσεις. Εκεί, λοιπόν, θα «παιχτεί» όλο το παιχνίδι.

Μπορεί για παράδειγμα οι Ούφε Μπεκ και Φάουστο να μην ξεπερνούν έκαστος τις 100.000 ευρώ χωρίς τα μπόνους, όμως, ένα ποσό θα διατεθεί και για τους δύο. Ο Δανός, μάλιστα, έχει μπροστά του μία διετία ακόμη. Δεν θα είναι εύκολο οι συγκεκριμένοι να βρουν ομάδα.

Μεγαλύτερο, όμως, ενδέχεται να είναι το κόστος για υψηλότερα συμβόλαια όπως εκείνο του Γιοάν Μολό. «Αγκάθι» θα αποτελέσουν και οι Δημήτρης Κολοβός και Δημήτρης Κολοβέτσιος. Τα χρήματα που απαιτούνται δεν είναι λίγα για δύο παίκτες που έχουν συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022. Λίγο πιο χαμηλά μισθολογικά είναι ο Ζοάο Νούνες, αλλά και ο Πορτογάλος υπέγραψε το προηγούμενο καλοκαίρι τριετές συμβόλαιο.

Συνεπώς, ο Παναθηναϊκός θα έχει πολλή δουλειά και στον συγκεκριμένο τομέα. Και σε κάθε περίπτωση που δεν βρίσκει λύση, το μπάτζετ του για μεταγραφές θα μειώνεται.

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο φύλλο του Sportime της Παρασκευής (10/4)

The post Παναθηναϊκός: Ρυθμιστής για το μπάτζετ τα «διαζύγια» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα