Παναθηναϊκός: Το πρώτο δείγμα ήταν θετικό

Κάθε νέο ξεκίνημα έχει και τις δυσκολίες του. Δεν φτάνεις με το καλημέρα στο επίπεδο που πρέπει. Αυτό ακριβώς είδαμε το Σάββατο (22/8). Τόσο από την ομάδα του Ντάνι Πογιάτος όσο και από το Παναθηναϊκός TV. Πρεμιέρα έκαναν και τα δύο και υπήρχαν θετικά στοιχεία.

Στο αγωνιστικό σκέλος είδαμε μία ομάδα που προσπαθεί να αποκτήσει νέα ταυτότητα. Δεν είναι εύκολο να γίνει από τη μία μέρα στην άλλη και ειδικά όταν απουσιάζουν

βασικοί ποδοσφαιριστές. Για το Παναθηναϊκός TV, μπορεί κάποιος να διαπιστώσει κάποια ενθαρρυντικά στοιχεία. Οσοι το είδαν το φιλικό μέσω της Cosmote TV θα διαπίστωσαν ότι έγινε μία καλή προσπάθεια ως προς την κάλυψη του ματς. Προφανώς, όμως, χρειάζονται αρκετές διορθώσεις δεδομένων των προβλημάτων που παρατηρήθηκαν, όπως η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο. Μπήκε και περισσότερος κόσμος απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς, δεν άντεξε η ιστοσελίδα και τα αποτελέσματα ήταν γνωστά. Τουλάχιστον υπήρξε αντίδραση τόσο με το live video του Youtube όσο και με τη συγγνώμη της ΠΑΕ.

Τα τεστ, όμως, γι’ αυτό γίνονται, για να μπορεί ο καθένας να διορθώσει τα προβλήματά του. Αυτό ισχύει τόσο για την ομάδα όσο και το νεοσύστατο κανάλι. Θα έρθουν και για τους δύο πιο δυνατά φιλικά και εκεί θα είμαστε σε θέση να διαπιστώσουμε περισσότερα. Καλώς ή κακώς σε ένα ματς με το Μαρκό περισσότερο αξίζει να σταθεί, πάντως, κανείς στο Παναθηναϊκός TV παρά στην ομάδα του Πογιάτος. Εκείνη θα την κρίνουμε ασφαλέστερα προσεχώς.

Το άρθρο Παναθηναϊκός: Το πρώτο δείγμα ήταν θετικό εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα