Ραφίνια: Η θέληση πόσο χρονών είναι;

Ήρθε σήμερα στην Ελλάδα ο Ραφίνια για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Η αλήθεια είναι ότι τέτοιους ποδοσφαιριστές, δυστυχώς, μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να φέρνει στην Ελλάδα.

Δεν είναι μόνο τα λεφτά σε αυτές τις περιπτώσεις όπως του Ραφίνια, είναι και το όνομα

που έχει δημιουργήσει ο καθένας στην Ευρώπη. Και ο Ολυμπιακός έχει φτιάξει ένα πολύ καλό όνομα στην Ευρώπη, ιδιαίτερα με την παρουσία του σε Champions League, Europa League τα δύο τελευταία χρόνια.

Κάποιοι μίλησαν για την ηλικία του και για το γεγονός ότι είναι στα 35, ξεχνώντας προφανώς το παράδειγμα του Βαλμπουενά. Αλλά η αλήθεια είναι ότι τα είπε όλα ο Ραφίνια στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Στην Ελλάδα ο Ραφίνια! (pics)

Βλέπει την πρόταση που του έγινε από τον Ολυμπιακό ως έπαθλο για τον ίδιο. Ότι σε αυτή την ηλικία τον πλησίασε μία ομάδα με συνεχή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Και πως θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί και πάλι στην Ευρώπη.

Απ’ αυτά τα λόγια του και μόνο καταλαβαίνει κανείς τη θέληση που έχει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής να αγωνιστεί και να τα δώσει όλα.

Όταν υπάρχει η θέληση και η ψυχή σε έναν άνθρωπο να μην φοβάστε τίποτα.

Θα τα δώσει όλα στο γήπεδο και θα δείξει πολλά, πάρα πολλά. Αυτούς οι οποίοι έρχονται για τα τελευταία ένσημα στη χώρα μας να φοβάστε. Και ο Ραφίνια μόνο τέτοιος δεν είναι…



Το άρθρο Ραφίνια: Η θέληση πόσο χρονών είναι; εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα