Παναθηναϊκός: «Πρώτη» με Robe di Kappa στο «τριφύλλι»

17:37 1/7/2019 - Πηγή: Sportime

Ο Παναθηναϊκός άρχισε την προετοιμασία του εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, με τα εργομετρικά τεστ στους παίκτες και με νέο ρουχισμό.

Η συνεργασία με τη Robe di Kappa βρίσκεται ήδη σε ισχύ. Tα custom προϊόντα

της γνωστής αθλητικής φίρμας έκλεψαν την παράσταση στην πρώτη συνάντηση εν όψει της νέας χρονιάς. Έως τώρα έχουν αποκαλυφθεί τα ρούχα προπονητικού χαρακτήρα, σε εντυπωσιακή απόχρωση του πράσινου. Mε ατόφιο πράσινο χρώμα στο τριφύλλι στο μέρος της καρδιάς, στο μπλουζάκι. Πράσινες λεπτομέρειες στους ώμους. Με αντίστοιχες μαύρες στο μανίκι.

Η διαφορά ποιότητας είναι εμφανής, σε σχέση με την προηγούμενη κατάσταση. Να σημειωθεί πως την περασμένη διετία, η συνεργασία με τη NIKE ήταν ανταποδοτικού χαρακτήρα και όχι με custom προϊόντα. Συν τοις άλλοις οικονομικό όφελος για τον σύλλογο, δεν υπήρχε. Κρίνεται εξαιρετικά σημαντικό, σε μία από τις πλέον δύσκολες στιγμές της ιστορίας του, ο Παναθηναϊκός να έχει αρωγό χορηγούς που τον στηρίζουν στο υψηλότερο επίπεδο και να είναι αντάξιοι του μεγέθους του. Ειδικά στο σκέλος της αθλητικής ένδυσης, το οποίο… φαίνεται και περισσότερο!

Στις 9 Ιουλίου, την επόμενη εβδομάδα και λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση για την προετοιμασία στο Όστερμπεϊκ, θα παρουσιαστεί σε λαμπερή εκδήλωση η φανέλα του «τριφυλλιού» (στις 3 εκδοχές της) για τη νέα σεζόν και η επετειακή – έκπληξη. Η οποία αναμένεται να κλέψει καρδιές! Θυμίζοντας έντονα το ένδοξο παρελθόν του συλλόγου και την αντίστοιχη εμφάνιση των μέσων της δεκαετίας του 1990. Στα χρυσά χρόνια του Παναθηναϊκού…

Διαβάστε εδώ τις αποκαλύψεις της συμφωνίας με τη Robe di Kappa, όπως τις κατέγραψε το sportime.gr

The post Παναθηναϊκός: «Πρώτη» με Robe di Kappa στο «τριφύλλι» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα