Στο ραντάρ του Παναθηναϊκού ο Μπέντιλ!

17:37 1/7/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο Μπεν Μπέντιλ αποτελεί έναν από τους παίκτες που αναδείχθηκαν από την περσινή εντυπωσιακή πορεία του Περιστερίου.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης τον εμπιστεύεται και τον θέλει μαζί του και στον Παναθηναϊκό. Είναι άλλωστε μια από τις λύσεις που είχε στα Δυτικά προάστια και ανταποκρίθηκε πολύ καλά στις απαιτήσεις της προσπάθειας.

Ο 24χρονος Αμερικανός με καταγωγή από τη Γκάνα σέντερ είναι στο μεταγραφικό…. Ραντάρ του Παναθηναϊκού,

ο οποίος επικοινώνησε με τον μάνατζέρ του και του έκανε γνωστό επίσημα το ενδιαφέρον της ομάδας για τον παίκτη.

Μάλιστα δεν είναι ελεύθερος από το Περιστέρι, καθώς πριν από δέκα ημέρες συμφώνησε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «κυανοκίτρινους».

Ωστόσο στο συμβόλαιό του έχει μπει όρος να αποδεσμευθεί καταβάλλοντας περίπου 60 χιλ ευρώ, εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από ομάδα Ευρωλίγκας μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Ετσι λοιπόν είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Μπέντιλ θα… ανηφορίσει από το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ και θα πάρει τη θέση του Ιαν Βουγιούκα στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Σε 32 αγώνες με το Περιστέρι στην Α1 έχει 12,4 πόντους- 6,7 ριμπάουντ με 51% στα δίποντα, 36% στα τρίποντα και 74% στις βολές. Ο ύψους 2,06 μέτρων Μπέντιλ, είχε διψήφιο αριθμό πόντων σε 23 από τις 32 του παρουσίες με ρεκόρ τους 27 κόντρα στην Κύμη. Επίσης, στον θρίαμβο του Περιστερίου επί του Παναθηναϊκού στην Κανονική Περίοδο, ο Αφρικανός σέντερ είχε 21 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα