Παναθηναϊκός: Πρέπει να «τρέξει» με τον Μπρινιόλι

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως αποτελεί τον πιο σταθερό του παίκτη. Ο Παναθηναϊκός παίρνει διαρκώς και περισσότερα από τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Η περσινή σεζόν του ήταν εξαιρετική. Φέτος έχει δείξει και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τι μπορεί να κάνει. Όχι ότι αποτελεί έκπληξη για όσους τον έβλεπαν και πριν. Απλώς είναι αλλιώς να χαρίζεις βαθμούς στην ομάδα σου παίζοντας στο Europa League

ή να πιάνεις πέναλτι στα προκριματικά του Champions League.

Σε αυτά τα παιχνίδια είναι και περισσότερα βλέμματα στραμμένα στον καθένα. Κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα ο Μπρινιόλι ήταν ξανά εξαιρετικός. Ανέβασε και άλλο τις μετοχές του.

Όσο περισσότερο ντόρο προκαλεί, όμως, τόσο πιο εύκολο είναι να προσελκύσει και ενδιαφερόμενους. Ο Ιταλός τερματοφύλακας, άλλωστε, από τον Ιανουάριο θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα το επιθυμεί.

Διερευνητικές επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν γίνει. Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετά ανοιχτά θέματα από άποψη συμβολαίων, αλλά ο Μπρινιόλι αποτελεί προτεραιότητα.

Ο ίδιος δεν κρύβει παντού πως θέλει να παραμείνει. Η καριέρα του έχει ανέβει κατακόρυφα με το «τριφύλλι» στο στήθος, το απολαμβάνει παίζοντας για τους «πράσινους» και του αρέσει η καθημερινότητα στην Αθήνα. Από τη στιγμή, λοιπόν, που υπάρχει πρόσφορο έδαφος, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πατήσει γκάζι ώστε να κλείσει αυτό το θέμα. Γιατί με εμφανίσεις όπως αυτή στη Χάιφα, είναι δεδομένο πως ο 32χρονος θα μπει στο μπλοκάκι και άλλων ομάδων.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Πρέπει, Μπρινιόλι,panathinaikos, prepei, brinioli