Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Από βδομάδα η απόφαση

18:50 3/4/2019 - Πηγή: Sportime

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός συνεχίζουν το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, που διακόπηκε, στις δικαστικές αίθουσες. Πριν λίγο ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της έφεσης των «ερυθρόλευκων» και η απόφαση θα βγει από βδομάδα, η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.

Ο Παναθηναϊκός,

εκπροσωπήθηκε από τους δικηγόρους, Παπαντωνίου, Μπουτσικάρη και ζήτησαν τη συνέχιση του αγώνα. Και παρά το γεγονός ότι θα έχει παρέλθει η τιμωρία των δύο κεκλεισμένων αγωνιστικών, να γίνει έτσι και αλλιώς χωρίς θεατές.

Ο Ολυμπιακός, αρχικά ζήτησε την προβολή βίντεο, κάτι που δέχθηκε το προεδρείο. Στην αγόρευση τους, οι δικηγόροι των «ερυθρολεύκων», Χατζησαββάογλου, Καρπετόπουλος, υποστήριξαν πως σε καμία απόφαση που έχει εκδοθεί σε αγώνες που διακόπηκαν οριστικά ή και συνεχίστηκαν δεν υπήρξε ποτέ παρέμβαση στην απόφαση του διαιτητή.

Επεσήμαναν πως η αστυνομία κράτησε τον διαιτητή στο ημίχρονο γιατί ζήτησε 5 λεπτά για την ασφαλή συνέχεια του αγώνα. Και στη διακοπή ζήτησε η αστυνομία 15 λεπτά και ο διαιτητής περίμενε 40 λεπτά. Όπου και διαπίστωσε ότι δεν είχε εξασφαλιστεί η ασφάλεια.

Ο Ολυμπιακός τόνισε ότι ο κανονισμός αναφέρει πως ο διαιτητής περιμένει το μέγιστο 60 λεπτά και όχι τουλάχιστον 60 λεπτά.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός τονίζει ότι ο διαιτητής ποτέ δεν ζήτησε εκκένωση. Και στα 20 λεπτά που έμεναν να ολοκληρωθεί η μία ώρα, προλάβαινε η αστυνομία να κάνει εκκένωση. Γιατί είχε ελάχιστο κόσμο. Όμως ο διαιτητής, Μάρκο Φριτς, ποτέ δεν ζήτησε εκκένωση.

Η εκδίκαση κράτησε περίπου δύο ώρες. Στο τέλος το προεδρείο ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έχουν προθεσμία έως την Δευτέρα στις 16:00 να καταθέσουν υπομνήματα.

Κάτι που σημαίνει πως η απόφαση θα βγει την επόμενη εβδομάδα, πιθανότατα την Τετάρτη.

Θυμίζουμε πως το πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λιγκ, είχε αποφασίσει την συνέχιση του ντέρμπι, από το λεπτό που διακόπηκε, ενώ τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με αφαίρεση 3 βαθμών για τα επεισόδια που είχαν γίνει.

The post Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Από βδομάδα η απόφαση appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα