«Η Ρόμα θα τσεκάρει απόψε τον Μπάρκα»

18:10 3/4/2019 - Πηγή: Sportime

Στο στόχαστρο της Ρόμα θα είναι απόψε ο Βασίλης Μπάρκας, στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λαμία.

Η Ενωση υποδέχεται σήμερα στο Ολυμπιακό Στάδιο την Λαμία στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «okcalciomercato», ο Βασίλης Μπάρκας

βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρόμα, η οποία στέλνει άνθρωπο της να παρακολουθήσουν τα ματς των ημιτελικών κόντρα στην Λαμία.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο άρθρο αναφέρει πως ο προπονητής τερματοφυλάκων των «τζιαλορόσι», Φρέντερικ Μασάρα εκτιμά τον διεθνή Ελληνα τερματοφύλακα και τον θέλει στην ομάδα του καθώς είναι απογοητευμένος από τις εμφανίσεις του Ρόμπιν Όλσεν στην ομάδα της Ρώμης.

Ο Μπάρκας έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το 2022.

Μέχρι στιγμής αρκετές ομάδες έχουν βολιδοσκοπήσει πάντως τις προθέσεις της ελληνικής ομάδας. Η Ενωση δεν βιάζεται και αυτό είναι σημαντικό «όπλο». Είναι καλυμμένη σε κάθε περίπτωση καθώς έχει αποφασιστεί να προωθηθεί στο Νο1 ο Παναγιώτης Τσιντώτας, ο οποίος ακολουθεί στην ιεραρχία, ενώ έχει αποκτηθεί και ο Γιώργος Αθανασιάδης από τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο τραπέζι και ο Πόνσε

Τέλος, γίνεται λόγος και για τον Εζέκιελ Πόνσε και το γεγονός πως μπορεί να πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων της Ρόμα με την ΑΕΚ το όνομά του για πιθανή μετακίνηση του το καλοκαίρι. Για τον Αργεντίνο όμως τα πράγματα είναι εξαιρετικά πολύπλοκα, αφού η ΑΕΚ εκτός του deal με την ιταλική ομάδα πρέπει να τα βρει και με τον 22χρονο Αργεντίνο σέντερ φορ.

The post «Η Ρόμα θα τσεκάρει απόψε τον Μπάρκα» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα