Παναθηναϊκός: Οι απαιτήσεις του Εμάνουελ Ινσούα!

Συγκινητικός ο Ινσούα. Τρεις φορές σε λίγες ώρες άλλαξε θέση. Αφήστε τι λέει και γιατί το λέει. Μόνο και μόνο ότι διαφοροποιεί την άποψη του, ή έστω το κέντρο βάρος της, τόσο πολύ σε διάστημα λίγων ωρών, αναδεικνύει πως αυτήν την στιγμή τα πράγματα δεν είναι εκεί που τα θέλει. Τελεία και παύλα.

Η ερώτηση του εκατομμυρίου είναι… που τα θέλει. Και την απάντηση βέβαια την έχει ο ίδιος ο Αργεντινός. Δεν έβαλα εγώ στο τραπέζι, στην πρώτη πρώτη μάλιστα επαφή ανανέωσης, +600 χιλιάρικα τον περασμένο Νοέμβριο, γνωρίζοντας το ενδιαφέρον-πρόταση του ΠΑΟΚ.

Δεν «τσιμπήθηκε» μάλιστα κατά τι το συγκεκριμένο ποσό, με την δικαιολογία ότι τα πήραν άλλοι που… ήρθαν, στις αρχές Φεβρουαρίου, ενώ την ίδια εποχή έπεφταν οι πρώτες γέφυρες προς λιμάνι μεριά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναθηναϊκός – Ανουάρ: Οι πιθανότητες για Ανουάρ

Κοινώς, για να μην το ζαλίζουμε άλλο. Όταν ο Ινσούα λέει πως ο Παναθηναϊκός ξέρει τι χρειάζεται για να μείνω, αυτό που θέλει είναι να γίνει ο πλέον ακριβοπληρωμένος του ρόστερ. Η έστω, μαζί με Κουρμπέλη και Καρλίτος. Και αυτό για να «πατήσει» κάπου γιατί η αλήθεια είναι πως η πανδημία δεν του έκανε καλό (πόσο μάλλον η σύσφιξη διοικητικών σχέσεων μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού).

Όσο για Ολυμπιακό. Να ξεχωρίσω κάτι. Πρώτον, το ότι εξετάζεται δεν σημαίνει ότι αποτελεί και εισήγηση Μαρτίνς. Και δεύτερον, 600-700 χιλιάρικα συμβόλαιο δεν δίνουν ποτέ οι «ερυθρόλευκοι»…

The post Παναθηναϊκός: Οι απαιτήσεις του Εμάνουελ Ινσούα! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα