AEK: Σκέφτεται νέο δανεισμό για Αραούχο

Ο κορονοϊός έχει πλήξει όλο τον πλανήτη και μετά την μάχη των ιατρών και νοσηλευτών για να μείνουν στην ζωή όσο νόσησαν, ακολουθεί το πώς θα αντιμετωπίσουν άπαντες την «ζημιά» στην οικονομία. Τα απόνερα θα φτάσουν και στο ποδόσφαιρο και η ΑΕΚ δεν αποτελεί εξαίρεση, σε θέματα όπως αυτό του Σέρχιο Αραούχο.

Και στην ΠΑΕ ΑΕΚ ήδη προετοιμάζονται για το

νέο πλάνο, ενόψει της επόμενης σεζόν. Και σε αυτό το πλαίσιο σημαντικό ρόλο παίζουν οι περιπτώσεις των τριών ποδοσφαιριστών που είναι δανεικοί και σκέφτεται να κρατήσει η ΑΕΚ στο ρόστερ της.

Για τον Νταμιάν Σιμάνσκι έχει ληφθεί η απόφαση να πληρωθεί η ρήτρα του 1,5 εκατ.ευρώ και θα γίνει προσπάθεια να… σπάσει αυτό σε δόσεις, ενώ για τον Ογκνιεν Βράνιες όλα δείχνουν ότι η Αντερλεχτ και ο Βόσνιος θα… έρθουν μόνοι τους προς την πλευρά της Ένωσης για μια νέα συμφωνία. Οσον αφορά τον Σέρχιο Αραούχο υπάρχουν συγκεκριμένα δεδομένα. Η ρήτρα φτάνει τα 2,7 εκατ.ευρώ αν θέλει να τον αγοράσει η ΑΕΚ, ενώ αν δεν το πράξει θα πρέπει να πληρώσει πέναλτι 200.000 ευρώ.

Η Ενωση όμως θέλει τον Αργεντίνο και ένα σενάριο που επεξεργάζονται στους «κιτρινόμαυρους» αφορά κουβέντα με την Λας Πάλμας για νέο δανεισμό του παίκτη. Τον τέταρτο κατά σειρά καθώς η ΑΕΚ τον έχει αποκτήσει τρεις φορές δανεικό από την ισπανική ομάδα (Ιανουάριος 2017-Ιούνιος 2017, Αύγουστος 2017-Ιούνιος 2018, Ιανουάριος 2020-Ιούνιος 2020).

Και αυτό διότι η ΑΕΚ δεδομένα θα αναζητήσει μια πιο συμφέρουσα συμφωνία με νέα ρήτρα αγοράς του «Τσίνο», ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Λας Πάλμας μέχρι το 2023. Οπότε… βολεύει και υπάρχει χρόνος για ακόμη ένα τέτοιο deal, ώστε να μπορέσει η ΑΕΚ να μην δώσει άμεσα τόσα χρήματα και να διατηρήσει τον Αραούχο στην ομάδα.

Και αν προκύψει μια τέτοια πρόταση, η Λας Πάλμας θα το σκεφτεί πάλι σοβαρά καθώς δεν έχει προτάσεις αγορά για τον Αργεντίνο που φαίνεται να βρίσκει τον εαυτό του μόνο στην ΑΕΚ. Με… αποδείξεις

The post AEK: Σκέφτεται νέο δανεισμό για Αραούχο appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα