Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ πρέπει να το ξανασκεφτεί

Δεν έχει λογική τη μία να αποθεώνεις και την άλλη να μηδενίζεις. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση με τον Φατίχ Τερίμ.

Μία βδομάδα πριν οι περισσότεροι του έβγαζαν το καπέλο για το ροτέισον στις Σέρρες. Όχι μόνο γιατί ο Παναθηναϊκός έκανε περίπατο απέναντι

στον Πανσερραϊκό, αλλά και γιατί αυτή η επιλογή βοήθησε ώστε να έρθει και το διπλό στην Τούμπα. Ένα αποτέλεσμα που έδωσε προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Τερίμ αντιμετώπισε τη Λαμία όπως τον Πανσερραϊκό και αυτό ήταν αναμενόμενο. Έχει δείξει πως αυτή είναι η λογική του. Θέλει να αλλάζει αρκετά πρόσωπα όταν έχει και τρίτο παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα.

Μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα. Στα στόπερ έχει γίνει λάθος. Είναι άλλη ομάδα ο Παναθηναϊκός με τους Αράο και Γεντβάι και άλλη χωρίς αυτούς. Προφανώς και δεν μπορούν να παίζουν σταθερά οι δυο τους, αλλά το δίδυμο των Ούγκο και Ακαϊντίν δεν πείθει.

Εκείνοι ήταν στο clean sheet με τον Πανσερραϊκό, εκείνοι και στο 0-2 με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο. Μόνο που στο δεύτερο παιχνίδι οι Περιστεριώτες έπαιξαν πολύ κλειστά από επιλογή και το έκαναν εύκολο στους «πράσινους».

Ειδικά στην περίπτωση του Ακαϊντίν υπάρχει έλλειμμα ποιότητας. Το να κάνει ο Καρλίτος τον Μέσι και να βάζει γκολ όπως αυτό στη Λεωφόρο, λέει πολλά. Το πώς ξεκίνησε αυτή η φάση, επιβεβαιώνει επίσης ότι ο Τούρκος στόπερ δεν έχει υψηλό ταβάνι.

Λογικό είναι να συνεχίσει ο Τερίμ το ροτέισον. Απλώς μάλλον θα πρέπει να ξανασκεφτεί πώς θα φρεσκάρει τους στόπερ του και τι δίδυμα θα βάζει. Λύσεις υπάρχουν. Από το να παίζει ο ένας εκ των δύο βασικών μέχρι το να βγει από τη ναφθαλίνη ο Σένκεφελντ.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα