Παναθηναϊκός: Ο κίνδυνος με την καθυστέρηση στις ανανεώσεις

Δεν έχει δείξει τα αντανακλαστικά που θα έπρεπε ο Παναθηναϊκός στο κομμάτι των ανανεώσεων. Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι συμφώνησε με την ΑΕΚ, ενώ ο Μπερνάρ επιστρέφει στη Βραζιλία και έχει βαλθεί να αποδείξει πως το «τριφύλλι» έκανε λάθος.

Προσωρινά ο Παναθηναϊκός έχει βγει κερδισμένος από αυτό, καθώς ο 31χρονος κάνει

κατάθεση ψυχής σε κάθε παιχνίδι. Τα είπε όλα ο Φώτης Ιωαννίδης. Και από τη στιγμή που το έκανε εκείνος, τα λόγια των υπόλοιπων περιττεύουν. Ούτως ή άλλως η εικόνα μιλά από μόνη της.

Οι υποθέσεις Μπρινιόλι και Μπερνάρ διαφέρουν, αλλά η κατάληξη είναι η ίδια. Ενδεχομένως τα κενά τους να μη φανούν τη νέα σεζόν. Ουδείς το γνωρίζει τώρα. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός και στις δύο περιπτώσεις άργησε.

Και εάν αυτές έκλεισαν οριστικά, υπάρχουν άλλες που είναι ακόμη ορθάνοιχτες. Από τα συμβόλαια που εκπνέουν τα πιο σημαντικά είναι αυτά των Σεμπαστιάν Παλάσιος και Γιάννη Κώτσιρα. Του Χουάνκαρ περνά σε δεύτερη μοίρα από τη στιγμή που το «τριφύλλι» θα πάει για αριστερό μπακ.

Οι «πράσινοι» δεν έδειχναν αρχικά ιδιαίτερη θέρμη να κρατήσουν κανέναν από τους δύο. Μόνο που ο Κώτσιρας έχει εξελιχθεί στην αποκάλυψη του Φατίχ Τερίμ. Ταυτόχρονα, ο Παλάσιος είναι ο πιο σταθερός εξτρέμ αυτού του ρόστερ. Γι’ αυτό και ίσως θα έπρεπε να το ξανασκεφτούν στο κλαμπ.

Ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι εύκολο να ξεκινήσουν επαφές με κανέναν εκ των δύο. Μετά τη διακοπή μπαίνουμε στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Ο Παναθηναϊκός πάει για δύο τίτλους και τέτοιου είδους συζητήσεις είναι ικανές να επηρεάσουν δύο ενδεκαδάτους παίκτες.

Μόνο που όσο καθυστερεί ο Παναθηναϊκός, ρισκάρει. Όχι μόνο για τον Παλάσιος, για τον οποίο δεν καίγονται ούτως ή άλλως στο κλαμπ, αλλά και για τον Κώτσιρα. Η σιγουριά πως δεδομένα θα ανανεώσει στο τέλος της σεζόν, δεν προκύπτει από κάπου.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα