Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Νεκρός ο Φίλιππος – Αθώα η Χάιδω

Η γη της ελιάς θα σοκάρει στα επόμενα επεισόδια καθώς ο Φίλιππος θα χάσει τη ζωή του την ώρα που η μητέρα του η Χάιδω αθωώνεται στο δικαστήριο.

Η σειρά του Mega σαρώνει για τρίτη συνεχή σεζόν την τηλεθέαση με αυτά που έρχονται να σοκάρουν και να αλλάζουν τα δεδομένα.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Δολοφονούν τον Φίλιππο

Ο Παναγιώτης Βαφέας, ο θείος του Σωτήρη, βρίσκεται στη Μάνη για να τιμωρήσει τη Χάιδω για τη δολοφονία του Σωτήρη Βαφέα. Την ίδια ώρα η δίκη της Χάιδως ξεκινάει και όλοι οι δικοί

της άνθρωποι τη στηρίζουν και την υπερασπίζονται.

Ο Βαφέας κινείται όμως με θεμιτά και αθέμιτα μέσα στριμώχνοντας τον Πότη και τον Μιλτιάδη. Ένας μάρτυρας κλειδί μάλιστα που εμφανίζεται στριμώχνει τη Χάιδω για τα καλά με τον Λυκούργο να φοβάται. Οι μέρες περνούν με αγωνία όμως η τελική ετυμηγορία τελικά θα αθωώσει τη Χάιδω καθώς το δικαστήριο κρίνει ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα.

Ο Παναγιώτης Βαφέας εξοργίζεται από αυτήν την εξέλιξη. Αναζητά με μανία νέα εκδίκηση και τη βρίσκει μέσω του Φίλιππου. Ο Φίλιππος ήδη έχει συγκρουστεί μαζί του και του έχει πει ότι δεν τον φοβάται. Οι απειλές του προς τη Χάιδω συνεχίζονται ανοιχτά.

Η Χάιδω από την πλευρά της έχει ένα άσχημο προαίσθημα το οποίο θα βγει αληθινό. Ο Φίλιππος αποφασίζει να φύγει για μερικές μέρες από τον τόπο του και τις απειλές όμως ο Βαφέας του έχει στήσει ήδη παγίδα θανάτου. Ο Βαφέας δολοφονεί τον Φίλιππο σκορπίζοντας τη Μάνη σε θλίψη και τη Χάιδω σε απόγνωση…

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Μιλτιάδης φύλακας άγγελος για την Βασιλική!

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Η Φρόσω δραπετεύει στο δάσος

MasterChef highlights 13/3: Σοκ από τον δεύτερο υποψήφιο αποχώρησης – Αυτός πήρε τα 1000 ευρώ (vids)

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα