Παναθηναϊκός: Μένει Γαλλία και αναχωρεί την Τετάρτη για Βαρκελώνη

Ο Παναθηναϊκός μετά την αναβολή του αγώνα με την Βιλερμπάν θα διανυκτερεύσει στη Γαλλία και η αποστολή θα αναχωρήσει για Ισπανία την Τετάρτη (14/10).

Ο Παναθηναϊκός το πρωί της Τετάρτης (14/10) θα αναχωρήσει για την Βαρκελώνη ενόψει του ματς με την Μπαρτσελόνα (15/10).

Βιλερμπάν-
Παναθηναϊκος: Τι προβλέπει ο κανονισμός

Ο Παναθηναϊκός είχε… πολλά ζόρια πριν καν αναχωρήσει για την Γαλλία. Τα κρούσματα στην Βιλερμπάν δεν ήταν απλώς πολλά αλλά αυξάνονταν. Το πρωί της Τρίτης (13/10) ανήμερα του αγώνα δηλαδή έφτασαν στα 11 συνολικά… Εικάστηκε ότι οι Γάλλοι με 7+2 παίκτες (δύο στελέχη από την εφηβική ομάδα δηλαδή) θα αγωνίζονταν για να μη μηδενιστούν. Όπως λέει ο κανονισμός άλλωστε, θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 8 παίκτες κάθε ομάδα για να διεξαχθεί αγώνας.

Προφανώς εμφανίστηκαν κι άλλα κρούσματα στην πορεία με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στην οριστική ακύρωση της αναμέτρησης. Τι θα γίνει απ’ εδώ και πέρα;

Η Euroleague θα συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία εκείνα που οδήγησαν στην ακύρωση της αναμέτρησης και θα αποφασίσει. Το πρωτόκολλο προβλέπει νίκη του Παναθηναϊκού στα… χαρτιά με 20-0 αλλά θα πρέπει να περιμένουμε την οριστική κι επίσημη απόφαση της Euroleague (όπως και για την περίπτωση της Ζενίτ). Θα γίνει γνωστό αν ο αγώνας θα λήξει με 20-0 υπέρ των «πράσινων» ή θα οριστεί σε άλλη ημερομηνία. Πιθανότερο σενάριο πάντως φαίνεται το «20-0».

Το άρθρο Παναθηναϊκός: Μένει Γαλλία και αναχωρεί την Τετάρτη για Βαρκελώνη εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα