Παναθηναϊκός: Με Νιάς κόντρα στον ΠΑΟΚ

Επιστροφών συνέχεια… Ο Παναθηναϊκός θα έχει στη διάθεσή του τον Νιάς για το σημαντικό ματς με τον ΠΑΟΚ, αφού ο Αφρικανός προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη (11/3).

Ο Λάζλο Μπόλονι ανέμενε την επιστροφή του 21χρονου Σενεγαλέζου, ο οποίος καθημερινά έδειχνε να ανεβαίνει. Το πιο πιθανό,

μάλιστα, είναι ο Παναθηναϊκός να τον έχει στην ενδεκάδα του στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Υπενθυμίζεται πως εντάξει είναι και ο Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος είναι πιθανό να πάρει φανέλα βασικού. Σίγουρος στα χαφ είναι ο Μαουρίσιο και οι δύο παίκτες που θα τον πλαισιώσουν ενδέχεται να είναι οι νεαροί και συνεπώς να αλλάξει σημαντικά το κέντρο του «τριφυλλιού» συγκριτικά με το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και σταθερά προβλήματα. Ο Κουρμπέλης και ο Μπεκ ακολούθησαν ατομικό, ενώ θεραπεία έκαναν οι Βέλεθ και Σανκαρέ. Ο Σένκεφελντ έκανε αποφόρτιση. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, ασκήσεις τακτικής και παιχνίδι. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης δέχθηκε ένα χτύπημα και αποχώρησε.

Την Παρασκευή (12/3) αναμένεται να γίνει πιο ξεκάθαρο το ποιοι θα απαρτίζουν την ενδεκάδα. Ο Μολό έχοντας εκτίσει την ποινή του θα επιστρέψει, ο Πούγγουρας θα είναι στο πλάι του Σένκεφελντ ελλείψει Βέλεθ, ενώ ερωτηματικό υπάρχει για την επιθετική τριπλέτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Το άρθρο Παναθηναϊκός: Με Νιάς κόντρα στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα