Παναθηναϊκός: Με Ανουάρ και… βλέπουμε

Τέσσερις παίκτες προσπάθησε να κρατήσει ο Παναθηναϊκός για τα πλέι οφ. Βλέποντας το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με τα συμβόλαια που έληγαν, η διοίκηση επιχείρησε να βρει μία λύση. Γι’ αυτό και μίλησε με τους Ινσούα, Γιόχανσον, Ανουάρ και Νάγκι.

Από αυτούς ζητήθηκε να βάλουν πλάτη για λίγο ακόμα. Οι πρώτοι δύο μένουν ελεύθεροι σε λίγες μέρες και θα αποχωρήσουν, ενώ οι άλλοι δύο ήταν δανεικοί. Με τον ΑΠΟΕΛ

μέρες τώρα είχαμε ενημερώσει πως το «τριφύλλι» είχε βρει τοίχο απέναντί του με αποτέλεσμα να είναι δεδομένη η αποχώρηση του Ζαχίντ. Τελικά έγινε και μία εβδομάδα νωρίτερα, αφού ο Νορβηγός ζήτησε άδεια ώστε να ξεκουραστεί και λίγο πριν ξεκινήσει προετοιμασία με τους Κύπριους.

Ινσούα και Γιόχανσον δεν ήθελαν να επεκτείνουν για λίγο καιρό ακόμα το συμβόλαιό τους έστω και εάν ο Σουηδός αρχικά έλεγε άλλα, ενώ για τους δύο δανεικούς είχε βρεθεί πρόσφορο έδαφος. Βαγιαδολίδ και Λέγκια δεν είχαν ιδιαίτερο πρόβλημα.

Όλα δείχνουν παραμονή στο θέμα του Ανουάρ. Ο Παναθηναϊκός εκτός απροόπτου θα τον έχει έως το τέλος των πλέι οφ. Σημαντικό αυτό από τη στιγμή που φεύγει ο Χρήστος Δώνης. Πιο περίπλοκη είναι η υπόθεση του Νάγκι. Έμοιαζε στρωμένη και αυτή, αλλά ο τραυματισμός του έμπλεξε τα πράγματα. Υπάρχει μία αισιοδοξία πως θα προλάβει ο Ούγγρος τελικά 2-3 ματς. Εάν αυτό επιβεβαιωθεί, τότε θα γίνει άλλη μία προσπάθεια ώστε να μείνει και εκείνος.

Το άρθρο Παναθηναϊκός: Με Ανουάρ και… βλέπουμε εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα