Παναθηναϊκός: Κρούση του Μπόλονι στον Λαμκέλ Ζε αποκαλύπτει βελγικό ΜΜΕ! (vid)

Ο Λάζλο Μπόλονι έκανε κρούση στον Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε προκειμένου να τον ντύσει στα «πράσινα» του Παναθηναϊκού, όπως αποκαλύπτει βελγικό ΜΜΕ.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του «walfoot.be», ο 24χρονος Καμερουνέζος εξτρέμ Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε είναι ένας από τους

βασικούς στόχους του Μπόλονι για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του «τριφυλλιού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναθηναϊκός: «Ενδιαφέρεται για τον Μπάλια»

Ο ποδοσφαιριστής, που ανήκει στην Αντβέρπ έχει συνεργαστεί με τον νυν τεχνικό του Παναθηναϊκού και οι Βέλγοι τονίζουν πως δεν αποκλείεται να «ξανασμίξουν» στην Αθήνα. Ο παίκτης, που φέτος μετρά ένα γκολ σε πέντε συμμετοχές καθώς είναι σε κόντρα με τον προπονητή της Αντβέρπ, και οι οπαδοί της ομάδας είχαν γράψει συνθήματα εναντίον του έξω από το γήπεδο ακολουθεί τον επίσημο λογαριασμό των «πράσινων» στο Instagram.

Πέρσι, ο Λαμκέλ Ζε είχε 7 γκολ και 4 ασίστ σε 35 συμμετοχές με τη βελγική ομάδα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής:

«Ο Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε, μπορεί να συναντήσει τον Λάζλο Μπόλονι σύντομα!

Έχοντας μείνει στο περιθώριο της Αντβέρπ ο Καμερουνέζος διεθνής μπορεί να φύγει το χειμώνα, για να πάει κάπου που θα βρει χρόνο συμμετοχής σε άλλη ομάδα.

Ο Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε, ίσως συναντήσει τον Λάζλο Μπόλονι αυτό το χειμώνα. Δεν ανανέωσε με την Αντβέρπ το περασμένο καλοκαίρι μετά από τρεις σεζόν στον πάγκο της και ο Ρουμάνος βρήκε γρήγορα δουλειά στη Γάνδη.

Μετά από 25 μέρες υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια με τον Παναθηναϊκό στις 20 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, απεσταλμένοι του ελληνικού συλλόγου θα φτάσουν στο Μποσουίλ σύντομα για να αρχίσουν διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Λαμκέλ Ζε.

Ο Μπόλονι έχει σε εκτίμηση τον 24χρονο εξτρέμ και γνωρίζει πώς να πάρει τα περισσότερα απ’ αυτόν. Ο Καμερουνέζος είναι ένα σημαντικό πιόνι για την Αντβέρπ. Οι ντρίπλες, η ταχύτητα, η τεχνική και τα κοντρόλ του, τον έκαναν ένα απ’ τα σημαντικότερα στοιχεία επί ημερών Μπόλονι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός χωρίς αμφιβολία θα ήθελε να έχει τον πρώην παίκτη του και να επανενωθούν στην Ελλάδα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Didier Ze Lamkel (@zelamkel)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Didier Ze Lamkel (@zelamkel)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Didier Ze Lamkel (@zelamkel)

Το άρθρο Παναθηναϊκός: Κρούση του Μπόλονι στον Λαμκέλ Ζε αποκαλύπτει βελγικό ΜΜΕ! (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα