Παναθηναϊκός: Η περίπτωση Μαουρίσιο Ίσλα δείχνει διάθεση για υπέρβαση

09:54 5/7/2020 - Πηγή: Sportime
Το μεγαλύτερο πρόβλημα εν όψει της νέας σεζόν αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός το έχει στο δεξί άκρο της άμυνάς του. Εννοείται πως υπάρχει αρκετός χρόνος ακόμη και θα γίνουν οι απαραίτητες μεταγραφές για να καλυφθεί το κενό που αφήνει πρωτίστως ο Ματίας Γιόχανσον και δευτερευόντως οι Κώστας Αποστολάκης και Γιώργος Βαγιαννίδης.

Όλα δείχνουν πως ο Παναθηναϊκός θα πάει για δύο

δεξιούς μπακ. Για τον βασικό (αν αυτός θα είναι ο Μαουρίσιο Ίσλα) φαίνεται πως υπάρχει η διάθεση για υπέρβαση κόντρα σε όσα διέρρεαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ο βασικός λόγος για τον οποίο αποχώρησε ο Γιόχανσον είναι το οικονομικό. Κρίθηκε πως οι 400.000 ευρώ που έπαιρνε μαζί με τα μπόνους τη φετινή σεζόν θεωρήθηκαν πολύ μεγάλο ποσό για την προσφορά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρόκα για Ίσλα: «Κάθε ομάδα θα τον ήθελε»

Υπήρξε μία φήμη πως το μπάτζετ για τον επόμενο δεξιό μπακ θα είναι μικρότερο των 300.000 ευρώ. Αυτό διαψεύδεται εκ του αποτελέσματος. Εύκολα το καταλαβαίνει κανείς διαπιστώνοντας την προσπάθεια που γίνεται για τον Μαουρίσιο Ισλα.

Ο Χιλιανός ήταν και παραμένει μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση. Το κασέ του είναι πολύ υψηλό και δεν φτάνει απλώς μία υπέρβαση για να αποκτηθεί.

Ακόμη και εάν ο Παναθηναϊκός άγγιζε το ταβάνι του, που είναι οι 500.000 ευρώ καθαρά που έδωσε στον Καρλίτος, τα χρήματα δεν θα αρκούσαν. Πόσο μπορεί να πέσει ένας ποδοσφαιριστής που τη φετινή σεζόν στη Φενέρμπαχτσε πάνω από 1.000.000 ευρώ;



Ο Μαουρίσιο Ίσλα ψάχνει την κατάλληλη πρόταση

Εκείνο που διαπιστώνει εύκολα και ο οποιοσδήποτε, επίσης, είναι η διάθεση των εκπροσώπων του παίκτη να γίνει ντόρος γύρω από το όνομά του. Πολλά γράφονται, λιγότερα γίνονται αυτή τη στιγμή στην υπόθεση του Μαουρίσιο Ίσλα.

Ενδιαφερόμενοι μπορεί να υπάρχουν, αλλά είναι σαφές πως ο 32χρονος δεν έχει βρει ακόμα την πρόταση που θα περίμενε. Είναι νωρίς για να συμβεί κάτι τέτοιο άλλωστε. Το βέβαιο είναι πως όσο περισσότεροι μνηστήρες εμφανιστούν στην πορεία, τόσο πιο δύσκολο θα είναι για τον Παναθηναϊκό να τον πείσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαουρίσιο Ίσλα: Δεν εκτιμήθηκε στη Φενέρ

Από εκεί και πέρα, το μεγαλύτερο όπλο των «πρασίνων» σε αυτή τους την προσπάθεια δεν είναι άλλο από τον χρόνο. Όσο περνάει αυτός, θα είναι υπέρ τους γιατί θα πέφτουν και οι απαιτήσεις του.

Προς το παρόν, όμως, όποια και εάν είναι η υπέρβαση που θα κάνει οικονομικά ο Παναθηναϊκός, δεν φτάνει. Τα χρήματα που διαρρέει η πλευρά Ίσλα προς τα έξω, δεν μπορεί να τα δώσει. Η είδηση, όμως, δεν είναι αυτή. Όποιος γνωρίζει τα δεδομένα του «τριφυλλιού», το περίμενε κάτι τέτοιο.

Η είδηση είναι ότι μπάτζετ για τον δεξιό μπακ υπάρχει και μάλιστα αρκετά υψηλό. Γιατί διαφορετικά δεν γινόταν να ασχολούνται έστω και φιλολογικά οι «πράσινοι» με τον Ίσλα.

Το άρθρο Παναθηναϊκός: Η περίπτωση Μαουρίσιο Ίσλα δείχνει διάθεση για υπέρβαση εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα