Παναθηναϊκός: Επίθεση στον γιατρό του ντέρμπι – Η κατάσταση του Χουάνκαρ

Αλλιώς περιμέναμε το ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός και αλλιώς έχουν εξελιχθεί τα πράγματα. Το ντέρμπι σταμάτησε στο 50′ και έκτοτε δεν υπάρχει αγωνιστική δράση.

Ο Χουάνκαρ τραυματίστηκε από κροτίδα και αυτό που έγινε μετά ήταν απίστευτο. Άλλα είπε αρχικά ο γιατρός του ντέρμπι και άλλα στη συνέχεια. Αλλαγή δεδομένων

με τη γνωμάτευσή του, αφού εκεί που υποστήριζε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει ο Ισπανός, μετά το γύρισε!

Έξαλλοι είναι οι «πράσινοι» με αυτό που έχει γίνει. Ξεκαθάρισαν από την πρώτη στιγμή πως δεν θα παίξουν μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ, αλλά πλέον εφόσον δεν το κάνουν, κινδυνεύουν με τιμωρία.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα το αφήσει έτσι. Είναι πολύ μεγάλος ο εκνευρισμός για τον διαιτητή του αγώνα. Όπως υποστηρίζουν ο Χουάνκαρ ζαλίζεται και δεν ακούει λόγω της κροτίδας που δέχθηκε. Για το λόγο αυτό μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Αυτό που τονίζουν στο «τριφύλλι» είναι πως δεν μπορούν να καταλάβουν πώς ο γιατρός του αγώνα άλλαξε την αρχική του γνωμάτευση. Πώς γίνεται ένας παίκτης που αρχικά κατά τον ίδιο δεν μπορούσε να αγωνιστεί, λίγη ώρα μετά να κρίθηκε πως είναι καλύτερα και μπορεί να παίξει.

Ο Παναθηναϊκός ζητάει εγγράφως τη γνωμάτευση από τον γιατρό του αγώνα, ώστε να κινηθεί νομικά εναντίον του! Είναι ξεκάθαρο πως το όλο θέμα θα τραβήξει αρκετά.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Δείτε ακόμα

Μαρίνα Μπεκ- Ρόμαντσουκ: Φόρεσε προκλητικό ρούχο και έριξε το Instagram – Είναι τελικά αυτή η πιο όμορφη αθλήτρια;

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Επίθεση, Χουάνκαρ,panathinaikos, epithesi, chouankar