Παναθηναϊκός: Επιστροφή Μπουζούκη και Αγιούμπ, εκτός ο Κουρμπέλης

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ο Παναθηναϊκός. Μετά την προπόνηση του Σαββάτου (28/11) ανακοινώθηκε η αποστολή και σε αυτή εκπλήξεις δεν υπάρχουν.

Ωστόσο, είδηση αποτελεί ότι ο Κουρμπέλης τελικά δεν πρόλαβε. Ο Έλληνας διεθνής χαφ αντιμετώπιζε πρόβλημα στον προσαγωγό που τελικά δεν ξεπέρασε. Ούτε την παραμονή του αγώνα μπόρεσε να προπονηθεί κανονικά με αποτέλεσμα να μην μπει

στην αποστολή. Έτσι ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να πορευτεί σε αυτή την αναμέτρηση χωρίς μία από τις πιο σημαντικές μονάδες του. Τη θέση του στο αρχικό σχήμα λογικά θα πάρει ο Αλεξανδρόπουλος.

Από εκεί και πέρα, ο Λάζλο Μπόλονι αποφάσισε να κόψει από την τελική 21άδα τον Εμμανουηλίδη. Αντιθέτως, σε αυτή επιστρέφει μετά από δύο αγωνιστικές ο Μπουζούκης, ενώ γυρνάει και ο Αγιούμπ που έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό που είχε. Χατζηθεοδωρίδης, Μπεκ και Σέχου συνεχίζουν να κάνουν ατομικό, ενώ ο Σαβιέρ θεραπεία. Μαζί με αυτούς ανέτοιμος είναι και ο Αντονίτο και ήταν φυσιολογικό που όλοι τους δεν υπολογίζονται για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Η αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σάντσες, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Αγιούμπ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Αϊτόρ, Αλεξανδρόπουλος, Τζαβίδας, Μολό, Μαουρίσιο, Μακέντα, Καρλίτς, Καμπετσής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Το άρθρο Παναθηναϊκός: Επιστροφή Μπουζούκη και Αγιούμπ, εκτός ο Κουρμπέλης εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα