Παναθηναϊκός: Δικός του ο Ζαχίντ για φέτος

Παναθηναϊκός: Στην τελική ευθεία βρίσκεται η πολύκροτη και ακανθώδης, στο ξεκίνημα, υπόθεση της μεταγραφής του Γκαγιάς Ζαχίντ από τον ΑΠΟΕΛ.

Ολο αυτό το διάστημα που «έτρεχαν» οι διαπραγματεύσεις, είχαν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες από τις δύο ομάδες και τον 24χρονο άσο, προκειμένου να καλυφθεί το συμβόλαιό του και να προχωρήσει ο δανεισμός.

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε την προσφορά,

ο ΑΠΟΕΛ έριξε τις απαιτήσεις και ο Ζαχίντ χαμήλωσε τα «θέλω» του.

Ο πρόεδρος της κυπριακής ομάδας Πρόδρομος Πετρίτης, με δηλώσεις που παραχώρησε σε δημοσιογράφους, υποστήριξε ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά και δήλωσε πως οι οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση αναμένονται άμεσα.

Λίγες ώρες αργότερα ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας με το «τριφύλλι» και την παραχώρηση άδειας, προκειμένου να ταξιδέψει στην Αθήνα για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία.

Ο Παναθηναϊκός τον περιμένει στην Ολλανδία

Παρά τα πολλά και διάφορα εμπόδια, ο Ζαχίντ θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και, αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα κλείσει στον Παναθηναϊκό.

Ο 24χρονος Νορβηγός μέσος έρχεται ως δανεικός στο «τριφύλλι», το οποίο έχει το δικαίωμα ενεργοποίησης της οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι του 2020.

Ο Νορβηγός αναμένεται άμεσα στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικά και να «πετάξει» για Ολλανδία, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός επιθυμούσε εξ αρχής να αποκτήσει ολόκληρη την υπεραξία του παίκτη, αφού πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του.

Εξάλλου, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει πολλά χρόνια καριέρας μπροστά του, αν φυσικά δεν ταλαιπωρηθεί από προβλήματα τραυματισμών.

Το Sportime είχε αναφέρει ότι ο Ζαχίντ επιθυμούσε διακαώς να έρθει στην Αθήνα και να συνεργαστεί εκ νέου με τον Δώνη.

Τη φετινή σεζόν ο Νορβηγός μέσος αγωνίστηκε σε 21 ματς του κυπριακού πρωταθλήματος στην κανονική διάρκεια και σε άλλα 6 για τα πλέι οφ.

Συνολικά, σημείωσε 3 γκολ και 1 ασίστ, ενώ άλλη 1 ασίστ είχε σε επίπεδο Europa League (5 εμφανίσεις).

Να σημειωθεί ότι η Βαλερένγκα δικαιούται ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση που ο Ζαχίντ γίνει μόνιμος κάτοικος Αθηνών.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post Παναθηναϊκός: Δικός του ο Ζαχίντ για φέτος appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα