ΠΑΟΚ: Αυτός είναι ο Άντερσον Εσιτί (vids+stats)

Ο Άντερσον Εσιτί είναι ο «εκλεκτός» του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της ομάδας στα χαφ. Ο δικέφαλος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές προκειμένου να κάνει τον 25χρονο, ύψους 1,89μ. Νιγηριανό δικό του.

Ο Εσιτί γεννήθηκε στις 24 Μαΐου του 1994 στο Γουαρί της Νιγηρίας ενώ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Λεϊσόες. Με τους Πορτογάλους «έγραψε» 45 συμμετοχές ενώ συνέχισε

στην Πορτογαλία και την επόμενη διετία φορώντας τη φανέλα της Εστορίλ 57 φορές.

Οι εμφανίσεις του εκεί «ανάγκασαν» τη Γάνδη να δαπανήσει το 2016 το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ προκειμένου να τον αποκτήσει. Με τη φανέλα της βελγικής ομάδας (με την οποία δεσμεύεται ως το 2020), ο Άντερσον Εσιτί  έχει αγωνιστεί συνολικά σε 95 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Να αναφέρουμε οτι στην καριέρα του έχει αγωνιστεί στο σύνολο 197 φορές, χωρίς να καταφέρει πάντως να σκοράρει. Άλλωστε το φόρτε του είναι οι επιδόσεις του στον αμυντικό τομέα και όχι στη δημιουργία. Είναι δηλαδή καθαρό «6άρι», ενώ αναφέρουμε ότι έχει αντικρίσει 49 συνολικά κίτρινες κάρτες, και οκτώ κόκκινες, τις τέσσερις εκ των οποίων απευθείας.

Ο Εσίτι είναι δεξιοπόδαρος και αν κάτι τον χαρακτηρίζει, είναι το δυναμικό παιχνίδι του. Διαθέτει πλούσια σωματικά προσόντα και έχει ιδιαίτερη έφεση στον «αέρα» λόγω και τους μεγάλου του ύψους.

Ο μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ είναι διεθνής με τη Νιγηρία από το 2016 (έχει 2 συμμετοχές) ενώ δεν συμπεριλήφθηκε στο ρόστερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του για το πρόσφατο Κόπα Άφρικα.

Άντερσον Εσιτί: Δείτε τα στατιστικά του και βίντεο

The post ΠΑΟΚ: Αυτός είναι ο Άντερσον Εσιτί (vids+stats) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα