Παναθηναϊκός: Χάνουν ένα ματς Σένκεφελντ και Πούγγουρας

Σε κάθε μάχη υπάρχουν και απώλειες. Ο Παναθηναϊκός από το ντέρμπι με την ΑΕΚ χάνει για ένα ματς τα δυο του στόπερ. Αμφότεροι πήραν κάρτα και έφτασαν τις τέσσερις.

Ο λόγος για τους Μπαρτ Σένκεφελντ και Αχιλλέα Πούγγουρα, οι οποίοι θα απουσιάσουν από ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια. Αυτά που ακολουθούν είναι στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, τον Αστέρα Τρίπολης εντός, τον Βόλο εκτός και τη Λαμία

εντός (το πρώτο ματς του δεύτερου γύρου).

Αντιλαμβάνεται κανείς πως δε γίνεται να λείψουν από το ίδιο ματς. Το θετικό για τον Γιώργο Δώνη είναι πως όλο αυτό έρχεται μετά το γκολ-νίκης του Δημήτρη Κολοβέτσιου. Ο Λαρισαίος φώναξε «παρών», είναι δεδομένο πως μπορεί να βοηθήσει και όλα δείχνουν πως σε τουλάχιστον δύο από τους επόμενους τέσσερις αγώνες θα πάρει φανέλα βασικού.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός υπενθυμίζεται πως στα επόμενα δύο ματς δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Ινσούα λόγω καρτών (και τραυματισμού). Επομένως, η άμυνά του ίσως χρειαστεί να αλλάξει και κατά το ήμισυ.

Τέλος, στο όριο είναι και ο Χρήστος Δώνης. Στην επόμενη θα πρέπει να χάσει ένα ματς τη στιγμή που στα χαφ λύσεις δεν υπάρχουν, καθώς ο Φάουστο δεν έχει πείσει πως μπορεί να προσφέρει.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Παναθηναϊκός: Χάνουν ένα ματς Σένκεφελντ και Πούγγουρας appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα