Παναθηναϊκός: Αυτό ήταν το πιο σημαντικό

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε εύκολα τον Ατρόμητο και μείωσε στο -3 από τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, οι δυο τους παίζουν στην αγωνιστική μετά τη διακοπή. Σημαντικό ματς θα δείξει πολλά. Αν π.χ. η ομάδα του Γιοβάνοβιτς κάνει το διπλό στο Καραϊσκάκη όλο το mood στο πρωτάθλημα μπαίνει σε διαφορετική φάση. Αν επίσης π.χ. κάνουν τη δική τους δουλειά ΑΕΚ

και ΠΑΟΚ, ξεχνούν τι έχει γίνει έως τώρα και γλυκαίνονται για τα καλά.

Όλα αυτά ήταν η τυπική ανάγνωση για το εύκολο βράδυ που είχε ο Παναθηναϊκός. Απέναντι σε μια ομάδα που δυο ματς πίσω είχε χάσει στις καθυστερήσεις μέσα στην έδρα της από την πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός όμως στη Λεωφόρο τον ισοπέδωσε.

Για τον Γιοβάνοβιτς, ωστόσο, άλλο ήταν το ζητούμενο. Και μάλλον αυτό είναι το νέο στοιχείο που θέλει να βάλει σε όλο το σύνολο.

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε όχι με μία και δύο αλλαγές σε σχέση με τον ευρωπαϊκό αγώνα στη Χάιφα. Εμφανίστηκε με 8 διαφορετικούς παίκτες.

Και τι έγινε; Αυτό ήταν το πιο σημαντικό, δεν έγινε τίποτα. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός ήταν δραστήριος, γρήγορος, σκόραρε μόλις στο 3’ έως και το ημίχρονο ήταν 3-0 μπροστά.

Έβγαλε στο γήπεδο το απόλυτο σενάριο για τέτοια παιχνίδια. Γρήγορα, απλά.

Ο Γιοβάνοβιτς, λοιπόν, βλέπει το rotation του να βγαίνει όμορφα και ωραία. Αυτό ήταν το σημαντικό. Και δεν είναι μόνο επειδή δίνει νίκες. Είναι σημαντικό επειδή οι παίκτες αποκτούν αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ! 

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα