Άρης: «Εφεύρεση» ο Μάντζεκ – Τι ισχύει για τον Καμερουνέζο χαφ!

Το Sportime αποκάλυψε οτι ο Άρης έχει βρει τον πρώτο του μεταγραφικό στόχο ενόψει Γενάρη και αμέσως προέκυψε όνομα! Ισχύει όμως;

Το Sportime έγραφε όταν ακόμα ο Άκης Μάντζιος δήλωνε οτι ο Άρης ψάχνει μια ακόμα προσθήκη επιθετικού, οτι οι καλοκαιρινές μεταγραφές τελείωσαν.

Την Κυριακή αποκάλυψε οτι ο Άρης βλέπει ήδη τον Ιανουάριο και έχει ήδη βρεθεί

ο πρώτος του μεταγραφικός στόχος, δίνοντας και πληροφορίες για το προφίλ του ποδοσφαιριστή!

Μια μέρα μετά, το πρωί της Δευτέρας, δημοσίευμα της «africafoot», αναφέρει οτι οι κιτρινόμαυροι ενδιαφέρονται για τον Ζορζ Μάντζεκ.

Πρόκειται για 34χρονο Καμερουνέζο χαφ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αμυντικός χαφ, όσο και ως κεντρικός αμυντικός. Μάλιστα το πάνε και ένα βήμα παρακάτω, αποκαλύπτοντας οτι ο Άρης θέλει να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη άμεσα ώστε να είναι έτοιμος ως τον Ιανουάριο και να τεθεί στη διάθεση του Μάντζιου.

Παράλληλα για την απόκτηση του εμπλέκουν και ομάδες από τη Σαουδική Αραβία, την Ινδία, την Κύπρο και στο Ισραήλ.

Ο διεθνής Καμερουνέζος μπορεί να είναι καλή περίπτωση, αλλά δεν ενδιαφέρει τον Άρη. Αφενός η ηλικία του και αφετέρου η θέση του, δεν αποτελούν προτεραιότητα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Οχι μόνο δεν ενδιαφέρει σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, αλλά δεν τον γνωρίζουν καν. Δεν προτάθηκε ποτέ!

Οπως έγραψε το Sportime ο Καρυπίδης ψάχνει μια δυνατή προσθήκη ενός ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Όλα τα υπόλοιπα είναι για να έχουν να γράφουν!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα