Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Στα… άκρα

Γιόχανσον-Ινσούα: Ενας από τους, πολλούς, λόγους που ο Παναθηναϊκός έχει καταγράψει πενιχρή βαθμολογική συγκομιδή είναι η φτωχή συνεισφορά των βασικών μπακ του.

Στις πρώτες αναμετρήσεις της σεζόν, οι Ματίας Γιόχανσον και Εμάνουελ Ινσούα δεν απέδωσαν σε καμία περίπτωση όσα προσδοκούσε ο Γιώργος Δώνης.

Ειδικά ο Σουηδός δεξιός μπακ προκάλεσε μεγάλη απογοήτευση, αφού η απόδοσή του κυμάνθηκε σε ρηχά νερά ακόμη και σε αγώνες με θεωρητικά υποδεέστερους αντιπάλους, όπως ο Πανιώνιος.

Το

καλό με τον Γιόχανσον είναι ότι στα ντέρμπι απέναντι σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ έδειξε θετικό πρόσημο, όμως ακόμη έχει δρόμο μπροστά του για να ικανοποιήσει.

Αφού η αρχή έγινε με τον Σουηδό, θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει αγωνιστεί στις 8 από τις 9 αναμετρήσεις πρωταθλήματος (έχασε μόνο εκείνη με την ΑΕΛ), καθώς και σε αυτή του Κυπέλλου με την Παναχαϊκή.

Πιθανώς στο μυαλό του να στριφογυρίζει το θέμα του συμβολαίου που ολοκληρώνεται, όμως το μομέντουμ, αν κρίνει κανείς από το ντέρμπι της Τούμπας, είναι με το μέρος του.

Τηρουμένων των αναλογιών, ο Γιόχανσον έπιασε καλή απόδοση και, μάλιστα, είχε συμβολή στο πρώτο γκολ, όταν από προωθημένη μπαλιά του, ο Χοσέ Ανχελ Κρέσπο υπέπεσε σε λάθος γύρισμα και ο Γκίας Ζαχίντ άνοιξε το σκορ.

Γιόχανσον-Ινσούα: Θα είναι καταλυτικοί

Στην… απέναντι πλευρά, ο Ινσούα είναι σαφώς μακριά από τον καλό περυσινό του εαυτό, εκείνον που πέραν της αξιόλογης αμυντικής παρουσίας προσέφερε πολλά και στο επιθετικό σκέλος.

Τον ίδιο αριθμό συμμετοχών με τον Σουηδό έχει ο Αργεντινός αριστερός μπακ, ο οποίος αποδεικνύεται ιδιαίτερα επιρρεπής στις κίτρινες κάρτες και μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχει χάσει συνολικά 3 ματς λόγω τιμωριών!

Στον αντίποδα, ο Ινσούα έβγαλε την ασίστ για το γκολ του Φεντερίκο Μακέντα στην Τούμπα.

Η διαφορά με τον Γιόχανσον είναι ότι oι εκπρόσωποι του Αργεντινού έχουν κάνει μία πρώτη επαφή περί επέκτασης της συνεργασίας.

Εν κατακλείδι, αμφότεροι δεν έχουν φανερώσει μεγάλο μέρος των δυνατοτήτων τους, όμως ο Γιώργος Δώνης τους δίνει επιπλέον οδηγίες εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ και περιμένει πολλά.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Στα… άκρα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα