Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός: Αλλαγές από Γιοβάνοβιτς

Λίγη ώρα έμεινε για τη σέντρα στο Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός (19:30, CS1) με αποτέλεσμα να γίνουν γνωστές οι ενδεκάδες των δύο ομάδων.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προχωρά σε πολλές αλλαγές. Ήταν δεδομένο πως θα φρεσκάρει την ομάδα του μετά το ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Ρεν.

Για μία ακόμη φορά μετά από μεσοβδόμαδο αγώνα για την Ευρώπη ο Γιοβάνοβιτς επιλέγει τον Λοντίγκιν κάτω από την εστία ξεκουράζοντας τον Μπρινιόλι. Το έκανε και με τον Αστέρα Τρίπολης αυτό και με τον Ατρόμητο.

Ο Κώτσιρας επιστρέφει στο αρχικό σχήμα αντί του

Βαγιαννίδη με τον Σένκεφελντ να παραμένει στην ενδεκάδα αλλά έχοντας δίπλα του τον Αράο. Ο Γεντβάι μένει στον πάγκο και ο Μλαντένοβιτς συνεχίζει στο αριστερό άκρο. Χουάνκαρ, άλλωστε, δεν υπάρχει.

Από τη στιγμή που ο Αράο πηγαίνει να παίξει στόπερ, ο Ρούμπεν μπαίνει στην ενδεκάδα έχοντας δίπλα του τον Βέρμπιτς. Μπερνάρ, Παλάσιος και Βέρμπιτς οι τρεις πίσω από τον φορ, ο οποίος είναι ο Σπόραρ.

Οι ενδεκάδες στο Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Αράο, Σένκεφελντ, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν, Βιλένα, Μπερνάρ, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Σπόραρ.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Δεληγιαννίδης, Αυλωνίτης, Μπέργκστρομ, Πηλέας, Ουεντραόγκο, Μορέιρα, Στάικος, Τομάς, Χατζηστραβός, Άλεξιτς.

Οι πάγκοι

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Ζέκα, Ιωαννίδης, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Τζούρισιτς.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κατσικάς, Χάγεκ, Μούργος, Θυμιάνης, Μπαΐροβιτς, Μασκανάκης, Γκοτζαμανίδης, Μασαρίποφ, Γούλερι.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα