Παναθηναϊκός – Μπασκόνια live streaming

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ σε έναν «πρόωρο» τελικό για τις δύο ομάδες στη φετινή διοργάνωση.

Δείτε τον αγώνα live ΕΔΩ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

– Η έδρα παίζει σημαντικό ρόλο στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, 11/12 τις τελευταίες φορές έχει κερδίσει ο γηπεδούχος.

– Σχετικά δύσκολος αντίπαλος

για τον Αταμάν, τον έχει κερδίσει 4 φορές στα 10 τελευταία ματς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ LIVE

Οι «πράσινοι» βαδίζουν σε ένα περίεργο μονοπάτι, δεν βγάζουν σιγουριά και άμυνα δεν παίζουν ειδικά στην περιφέρεια ενώ παράλληλα δέχονται πάρα πολλά καλάθια. «Καμπανάκι» η ήττα με Μακάμπι, η επιστροφή του Μήτογλου ίσως δώσει επιπλέον λύσεις και βάθος σε ένα μπερδεμένο ρόστερ.

Μία νίκη θα δώσει ηρεμία, μία ήττα θα φέρει οριστικές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα, αποχωρήσεις παικτών ήδη συζητιούνται ενώ δεν αποκλείεται η μακροχρόνια απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου να φέρει έναν ή ακόμα και δύο ξένους ελεύθερους παίκτες από την αγορά σύντομα.

– Η κακή αμυντική τους εικόνα αποτυπώνεται στο στατιστικό των τουλάχιστον 70 πόντων που δέχθηκε σε όλα τα ματς τους φέτος.

Οι «Βάσκοι» από την άλλη επίσης προβληματίζουν. Ο Πεναρόγια δεν έδωσε ταυτότητα στην ομάδα, το μπάσκετ που παίζουν είναι κακό και ο προπονητής μετά από καιρό βρίσκεται σε αμφισβήτηση.

Εάν χάσουν και στην Αθήνα λογικά θα «χαιρετήσει» ενώ μαζί του μπορεί να πάρει και παίκτη. Μοναδική σταθερά της ομάδας ο Μονέκε, από κοντά και ο Χάουαρντ, ο οποίος έχει γίνει αρκετά κουραστικός και προβλέψιμος πλέον. Do or die λοιπόν για ένα σύνολο που βρίσκεται σε τοξικό περιβάλλον.

– Και στις τρεις ήττες που έκανε συνεχόμενα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη δεν έδωσε παραπάνω από 17 ασίστ, δείγματος της κακής κυκλοφορίας της μπάλας.

Δείτε τον αγώνα Παναθηναϊκός – Μπασκόνια ζωντανά κάνοντας κλικ ΕΔΩ(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
, μπασκόνια-παναθηναϊκός live streaming
Τυχαία Θέματα