Παναιτωλικός: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις συλλήψεις οπαδών

Παναιτωλικός: Στους δρόμους βγήκαν φίλαθλοί του μετά την είδηση ότι ένας οπαδός της ομάδας συνελήφθη και πως ακόμη δύο αναζητούνται με την κατηγορία της αθλητικής βίας. Το «σκηνικό» έγινε στο περιθώριο του Σαββατιάτικου αγώνα με την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Παναιτωλικός: Συνελήφθη οπαδός του, αναζητούνται ακόμα δύο!

Οι οπαδοί

της ομάδας του Αγρινίου πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Δημάδη, ενάντια στις «…στημένες κατηγορίες εναντίον των συνοπαδών μας που διώκονται άδικα», όπως υποστηρίζουν.

Μάλιστα υπήρξε και ολιγόλεπτος συμβολικός αποκλεισμός της οδού Παπαστράτου.

Παναιτωλικός: Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οπαδοί

«Χτες Δευτέρα 23/09 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Δημάδη, ενάντια στις στημένες κατηγορίες εναντίον των συνοπαδών μας που διώκονται άδικα.

Μετά την συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε ολιγόλεπτος συμβολικός αποκλεισμός της οδού Παπαστράτου. Ζητάμε συγγνώμη από τους συμπολίτες μας αλλά κανένας δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια και τα αυτιά του σε αυτό που συμβαίνει.
Αγρινιώτη αύριο μπορεί να είναι τα παιδιά σου στην ίδια θέση.

Αργότερα το βράδυ της Δευτέρας έγινε παρέμβαση σε αθλητική εκπομπή του Αχελώος TV όπου μίλησε για το θέμα εκπρόσωπος μας. Δεν μένουμε όμως σε αυτά συνεχίζουμε και εντείνουμε τις κινητοποιήσεις και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για σήμερα Τρίτη και ώρα 20:30 ξανά στο Γήπεδο Παναιτωλικού.

Περιμένουμε ακόμη μεγαλύτερη ανταπόκριση του κόσμου σήμερα και αύριο στις 12:00 στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου. Άμεση απόσυρση των κατηγοριών.

ΔΕ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ».

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Παναιτωλικός: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις συλλήψεις οπαδών appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα