Ίωση ο Σφιντέρσκι, θεραπεία ο Πέλκας


Στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας βρέθηκαν από το πρωί τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ εκκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία για το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ. Στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα, πέρα από τους μακροχρόνιους τραυματίες Βιεϊρίνια, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, δεν ήταν και οι ΠέλκαςΣφιντέρσκι.

Ο αρχηγός του «Δικεφάλου»
μετά τον τραυματισμό που υπέστη στα πρώτα λεπτά του αγώνα της περασμένης Κυριακής, ξεκίνησε θεραπεία με σκοπό να προσπαθήσει να προλάβει την αναμέτρηση της επόμενης εβδομάδας, όταν κι ο ΠΑΟΚ θα δοκιμαστεί στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, αν και φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο. Σ’ ότι αφορά τον Πολωνό επιθετικό, επλήγη από ίωση με συνέπεια να μείνει εκτός.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μοιράστηκαν σε δύο γκρουπ, ανάλογα με το αν και τί χρόνο συμμετοχής είχαν στο ματς της Κυριακής ή όχι. Αυτοί που επωμίστηκαν το μεγαλύτερο αγωνιστικό βάρος της πρόσφατης αναμέτρησης αρχικά πραγματοποίησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στο γήπεδο κι ακολούθως αντίστοιχο αποφόρτισης στο γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι παρέμειναν στο γήπεδο επικεντρώνοντας σε στοχευμένες ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας.

Το αντίστοιχο αυριανό, προπονητικό ραντεβού έχει οριστεί για τον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα, δηλαδή στις 10.15.
Keywords
Τυχαία Θέματα