Παναιτωλικός: Και τι δεν έκανε ο Σούρερ στο Αγρίνιο – Είχε σίγουρα δίπλωμα προπονητικής;

Για το γκρεμό πήγαινε με τον Γκάμπριελ Σούρερ στο τιμόνι του ο Παναιτωλικός. Ο Αργεντίνος έκανε αμίμητα πράγματα όσο πρόλαβε να κάνει τον προπονητή των «καναρινιών».

Δική του επιλογή ο Γκαπριέλ Σούρερ. Δικό του το contact με τον Ντε Μπαρτόλο. Εκείνος έβαλε πλάτη για να έρθουν ορδές από τη Λατινική Αμερική. Αυτός το πήρε και τώρα πάνω του με τον Γιάννη Πετράκη μήπως και αλλάξει η κατάσταση. Εάν δεν έρθει η βελτίωση, ο Παναιτωλικός θα πάει καρφί για τα βράχια και η αποτυχία θα φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του προέδρου

Μπελεβώνη. Μόνο δικαιωμένος δεν πρέπει να αισθάνεται για την επιλογή του!

Μετά τις φοβερές «εμπνεύσεις» με Πόντες, Κάστρο, το κακό τρίτωσε με τον απίθανο Σούρερ! Οσοι είχαν τις αμφιβολίες τους με τον Αργεντίνο, δικαιώθηκαν περίτρανα! Ακόμα και οι στενοί του συνεργάτες έτριβαν τα μάτια τους με όσα έκανε ο πρώην κόουτς του Παναιτωλικού! Που για να τα λέμε και να τα γράφουμε όλα, δεν είδε φως και μπήκε στα αποδυτήρια του Emileon. Κάποιος τον αξιολόγησε και έπεισε τον Κωστούλα να τον πληρώσει για να… κάνει τον προπονητή!

Αν και μικρό διάστημα στο Αγρίνιο, γράφεις βιβλίο για τον απίθανο Αργεντίνο! Από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις. Απορούσαν ακόμα και οι συνεργάτες του!

Καταρχήν, σε παγκόσμια πρώτη, ο Σούρερ όταν έκανε βίντεο και ανάλυση αντιπάλου, παρόντες ήταν μόνο οι 11 που θα ξεκινούσαν βασικοί. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ήταν… αόρατοι!

Στο παιχνίδι δε με τον Άρη που έχασε με κάτω τα χέρια, ενώ σε όλα τα προηγούμενα έπαιξε με τριάδα στην άμυνα, στο «Βικελίδης» άλλαξε διάταξη παίζοντας με τετράδα! Οκ μέχρι εδώ! Πότε ενημερώθηκαν οι ποδοσφαιριστές; Λίγο πριν βγουν για ζέσταμα στον αγωνιστικό χώρο! Χωρίς να το έχει δουλέψει καθόλου μέσα στην εβδομάδα που προηγήθηκε! Φοβερός;

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα